Beaphar șampon calmant pentru piele pentru câini și pisici

47.9 Lei

Șamponul calmant Beaphar este recomandat în special pentru câinii și pisicile cu piele sensibilă. Conținutul său de aloe vera hidratează pielea, lăsând-o moale și netedă. Mentolul lasă blana proaspătă și strălucitoare. pH-ul său neutru este potrivit pentru pielea câinilor și pisicilor.

Citește descrierea produsului...

Beaphar șampon calmant pentru piele pentru câini și pisici

Conținutul său de MSM (metilsulfonilmetan) lasă blana moale și strălucitoare.

Beaphar produce o gamă de șampoane cu adaos de agenți de colorare pentru a spori culoarea naturală și pentru a da o strălucire frumoasă blănii.

Instrucțiuni de utilizare:

  • Agitați înainte de utilizare.
  • Umeziți blana cu apă călduță și masați șamponul în blană pentru a produce spumă. După ce așteptați 2-3 minute, clătiți bine.
  • Repetați procedura dacă este necesar.
  • Uscați blana.

COMPOZIȚIA PREPARATULUI
Aqua, sodium laureth sulfate, cocamide dea, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, cocamido propil betaină, extract de aloe barbadensis, dimetil sulfonă, cocopoliamină PEG-15, fosfat disodic, clorură de sodiu, ulei de semințe de macadamia ternifolia, glicerină, parfum, distearat de glicol cocamidă mea, propilenglicol, fosfat de fotasiu, mentol, acid fosforic, laureth-10,5-bromo-5-nitro-1,3-dioxan, 5-clor-2-metil-2h-izotiazol-3-onă, 2- metil-2h-izotiazol-3-onă.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13