Beaphar Zgardă reflectorizantă pt câini pe bază de plante împotriva țânțarilor, puricilor și căpușelor

33.5 Lei

Zgarda reflectorizantă Beaphar Herbal Reflective Collar este parfumată cu lavandă și vă hrănește câinele cu uleiuri naturale. Protecție naturală cu puterea lavandei și a margozei care este foarte eficientă împotriva țânțarilor, puricilor și căpușelor. Proprietățile repelente ale uleiurilor esențiale au fost dovedite prin utilizarea și experiența de lungă durată. De îndată ce zgarda este aplicată, aceste uleiuri se dispersează pe piele și pe blană și sunt alimentate constant din zgardă. Uleiurile au un efect răcoritor, calmează pielea sensibilă și iritată și ameliorează mâncărimile. Zgarda este rezistentă la apă și funcționează timp trei luni. Învelișul reflectorizant al zgărzii strălucește departe în lumina reflectoarelor, prevenind accidentele pe timp de noapte.

Citește descrierea produsului...

Beaphar Zgardă antiparazitară reflectorizantă câini plante

Beaphar Herbal Reflective Collar oferă protecție naturală cu puterea lavandei și a margozei:

  • Lavanda: liniștește și calmează pielea iritată și accelerează vindecarea rănilor. Este, de asemenea, eficientă ca insecticid natural, ajutând la ținerea la distanță a țânțarilor, puricilor și căpușelor.
  • Măghiran: Extractul de măghiran din arborele Neem poate fi folosit și pentru a controla țânțarii, puricii și căpușele. Efectul de măghiran se acumulează treptat, oferind un tratament de lungă durată și protecție împotriva infestărilor ulterioare.

Zgarda este rezistentă la apă și are un strat reflectorizant.

Ingrediente: Policlorură de vinil (plastificat), Dioctyl adipate, carbonat de calciu, extract de margosa, ulei de soia epoxidat, ulei de lavandă, stabilizator pvc ca/zn lichid, stearat de calciu, stearat de zinc, CI 77266, acid stearic

Conținutul pachetului: 1 zgardă, lungime 65 cm lungime.

Deschideți ambalajul din fabrică numai înainte de utilizare. Așezați zgarda în jurul gâtului animalului, trecând-o prin cataramă, și strângeți-o astfel încât două degete să încapă sub zgardă, netezind gâtul câinelui. Tăiați partea care se extinde dincolo de cataramă. Spălați-vă pe mâini după ce ați atașat zgarda. După trei luni, înlocuiți-o cu o zgardă nouă.

CITIȚI ÎNTOTDEAUNA INSTRUCȚIUNILE DE PE AMBALAJUL PRODUSULUI ÎNAINTE DE UTILIZARE!

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13