Bimeda Flee spray de uz casnic împotriva puricilor

110.4 Lei

Folosind Bimeda Flee Spray de uz casnic, infestările cu purici ale pisicilor și câinilor din gospodării pot fi controlate în mod eficient. Este eficient împotriva puricilor adulți în toate formele lor de dezvoltare. De asemenea, este eficient împotriva acarienilor din praful de casă. Utilizarea Bimeda Flee este eficientă în reducerea cantității de alergeni din acarieni și a metaboliților acestora, reducând astfel apariția dermatitei atopice.

Citește descrierea produsului...

Bimeda Flee spray de uz casnic împotriva puricilor

Sprayul împotriva puricilor de uz casnic Bimeda Flee este netoxic și nepesticid.

Conținând 0,4% dimeticonă, spray-ul acționează ca o capcană lipicioasă pentru modelele de dezvoltare a puricilor și acarienilor. Puricii adulți sunt imobilizați în 3 minute, iar larvele în 10 minute. Pupele vor continua să se dezvolte, dar nu vor putea ieși, iar ciclul de viață al puricilor va fi întrerupt.

Bimeda Flee - nu este un pesticid sau insecticid, modul său de acțiune este fizic și nu există rezistență. Efectul de "doborâre" al siliconului este similar cu cel al produselor care conțin permetrin și piripoxifen. În acest caz, efectul de doborâre nu se referă la momentul în care paraziții sunt efectiv uciși, ci la momentul în care aceștia sunt imobilizați. După tratament, spray-ul FLEE își păstrează efectul în tapițerie timp de cel puțin 6 zile, imobilizând atât puricii adulți, cât și formele larvare care pătrund în tapițerie. După aplicare, mediul înconjurător poate rămâne liber de purici timp de până la 9 săptămâni, astfel încât se recomandă reaplicarea la fiecare 6-9 săptămâni.

Cantitatea de alergeni ai acarienilor din praful de casă poate fi redusă în mod eficient prin controlul adecvat al numărului de acarieni adulți din praful de casă, al materiilor fecale și al resturilor fecale și exoscheletice ale acestora.

Controlul eficient al puricilor și reducerea alergenilor în gospodării pot reduce simptomele animalelor de companie atopice, reducând astfel, indirect, simptomele alergice ale animalelor cu alergii la praful din casă (Thornton & Ross).

Are o toxicitate scăzută. Nu este toxic pentru alte specii de animale atunci când este ingerat pe cale orală. Este sigur pentru reptile, pești și plante. După aplicarea orală sau externă, nu este absorbit de tractul intestinal sau de suprafața pielii. Siguranța sa este tipică pentru alte produse care conțin dimeticonă utilizate la copiii cu păduchi.

  • eficace,
  • incolor,
  • inodor,
  • nu are efect alergen,
  • complet sigur,
  • netoxic,
  • nici o rezistență la el.

Compoziție:
Ingredient activ:

  • 0.4% Dimeticone gel / cauciuc
  • Conține ciclometiconă

Pentru utilizare în mediul înconjurător.

În ambalaj de 400 ml.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13