bunnyNature FreshGrass Hay

De la 2630 Lei

Fân proaspăt cosit. Hrană mixtă pentru iepuri și rozătoare. Fânul este un aliment esențial pentru multe animale. Fânul reprezintă o parte semnificativă a alimentației, astfel încât calitatea acestuia este foarte importantă. Fânul bunnyNature asigură cea mai bună calitate și o varietate maximă.

Citește descrierea produsului...

bunnyNature széna mező

bunnyNature fân

Dintre toate produsele pe care bunnyNature le oferă, probabil că fânul lor de pajiște este cea mai mare mândrie a lor.💚🌱Deoarece provine de pe câmpuri cu diverse ierburi perene, există o mulțime de plante într-un pachet. ♾ Sunt uscate cu grijă în interior pentru a-și păstra culoarea, calitatea și textura crocantă.👌🏻 Așteptările și nevoile iepurașului sunt foarte mari☝🏻 și tocmai de aceea se iau toate măsurile de siguranță că fânul este bogat în fibre, crocant și, cel mai important, FĂRĂ PRAF!💨🚫

bunnyNature réti szénák

Știați că, în cele mai multe cazuri, tocirea suplimentară a dinților nu este necesară dacă conținutul de fibre brute al fânului este adecvat și dacă dimensiunea fibrelor este suficient de variată?

Fânul de calitate potrivită nu este numai bun pentru sistemul digestiv, ci și pentru că le oferă un mediu mai natural în care să se tăvălească. Cei care își țin animăluțele în țarcuri mai mari sau în aer liber pot chiar să creeze o pajiște de casă dintr-o cutie mai înaltă. Mâncatul din pământ este oricum mai natural. Nu puneți niciodată cutia de fân prea sus.

Furnizați întotdeauna cantități adecvate de fân proaspăt, fără praf, fără mucegai, verde, crocant, cu paie lungi.🤗🌿

Atenție!😱 Din ce în ce mai mult conținut ciudat în fânul bunnyNature!🙈🤣

nyuszi

bunnyNature FreshGrass Hay

Caracteristicile produsului:

  • Diversitatea naturală a plantelor;
  • Ingrediente uscate cu grijă afară;
  • Bogat în fibre naturale, crocant și fără praf;
  • Origine, calitate și prelucrare.

Componente analitice:

  • proteina bruta 12%
  • fibre brute 23%

Greutată netă: 750 g

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13