bunnyNature széna mező

bunnyNature fân

Dintre toate produsele pe care bunnyNature le oferă, probabil că fânul lor de pajiște este cea mai mare mândrie a lor.💚🌱Deoarece provine de pe câmpuri cu diverse ierburi perene, există o mulțime de plante într-un pachet. ♾ Sunt uscate cu grijă în interior pentru a-și păstra culoarea, calitatea și textura crocantă.👌🏻 Așteptările și nevoile iepurașului sunt foarte mari☝🏻 și tocmai de aceea se iau toate măsurile de siguranță că fânul este bogat în fibre, crocant și, cel mai important, FĂRĂ PRAF!💨🚫

bunnyNature réti szénák

Știați că, în cele mai multe cazuri, tocirea suplimentară a dinților nu este necesară dacă conținutul de fibre brute al fânului este adecvat și dacă dimensiunea fibrelor este suficient de variată?

Fânul de calitate potrivită nu este numai bun pentru sistemul digestiv, ci și pentru că le oferă un mediu mai natural în care să se tăvălească. Cei care își țin animăluțele în țarcuri mai mari sau în aer liber pot chiar să creeze o pajiște de casă dintr-o cutie mai înaltă. Mâncatul din pământ este oricum mai natural. Nu puneți niciodată cutia de fân prea sus.

Furnizați întotdeauna cantități adecvate de fân proaspăt, fără praf, fără mucegai, verde, crocant, cu paie lungi.🤗🌿

Atenție!😱 Din ce în ce mai mult conținut ciudat în fânul bunnyNature!🙈🤣

nyuszi

bunnyNature Hay From Nature Conservation Meadows (with Meadow Flowers)

Caracteristicile produsului:

  • Plante individuale și o varietate de ierburi
  • Flori și ierburi unice de diferite soiuri
  • Aromă variată
  • Cules și ambalat manual
  • Uscat cu grijă cu aer cald - CO2 neutru
  • Tulpini lungi și crocante
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13