Cibau hrană uscată pentru câini de talie mare

Ai un câine mare? Cauți hrană premium pentru câinele tău? Este important pentru tine să ai un bun raport calitate-preț? Are câinele tău un stomac sensibil? Atunci ai ajuns la locul potrivit. Hrana uscată pentru câini, Cibau Medium/Maxi și Maxi de la Farmina, cel mai mare producător italian de hrană pentru animale de companie, îndeplinește pe deplin aceste cerințe. Hrana Cibau oferă o dietă completă și echilibrată pentru animalele de companie. De asemenea, acestea reprezintă o alegere excelentă din punct de vedere al raportului calitate-preț, mai ales că acum sunt disponibile în pachetele cu gramaje suplimentare cadou (12 + 2 kg) în magazinul online Okosgazdi.

Pe lângă dietele standard pe bază de carne de pui pentru puii de cățel de talie mare și câini adulți (Cibau Puppy Maxi și Cibau Adult Maxi), Cibau oferă, de asemenea, diete specifice pentru câini cu probleme digestive (pește și miel), care ajută, de asemenea, în cazul alergiilor și al problemelor inflamatorii ale pielii - acestea sunt etichetate ca Sensitive.

Cibau tápok nagytestű kutyáknak

  • Cibau Puppy Maxi ---> Cibau Puppy Maxi este o hrană uscată completă și echilibrată pentru puii de cățel de talie mare în perioada de înțărcare și creștere. Promovează formarea adecvată a oaselor și contribuie la dezvoltarea unor articulații sănătoase. Aceasta conține pui și pește, ambele surse excelente de proteine. Fabricat cu granule mari de hrană pentru o mestecare optimă.
  • Cibau Adult Maxi ---> Cibau Adult Maxi este o hrană uscată echilibrată pentru câini adulți de talie mare (28-40 kg) cu vârsta cuprinsă între 1-6 ani și pentru cei de talie uriașă (peste 40 kg) cu vârsta cuprinsă între 2-5 ani, cu activitate fizică medie. Ajută la promovarea formării adecvate a oaselor și ajută la menținerea sănătății articulațiilor. Acesta conține pui și pește, ambele surse excelente de proteine. Mărime mare a granulelor de hrană pentru o mestecare optimă.
  • Cibau Sensitive Lamb Medium/Maxi ---> Această dietă cu carne de miel este o alegere excelentă pentru câinii de talie medie și mare cu stomacuri sensibile. Ingredientele sale îl fac un aliment ușor de digerat.
  • Cibau Sensitive Fish Medium/Maxi ---> Această hrană uscată din pește din Marea Nordului este o alegere excelentă pentru câinii de talie medie și mare cu probleme de piele și blană. Hrănirea cu ea va menține pielea sănătoasă și blana strălucitoare a câinelui tău. Ingredientele sale îl fac un aliment ușor de digerat.

Cibau Sensitive Lamb Mini - Hrană pentru câini cu digestie sensibilă

Ingrediente: miel deshidratat (28%), orez (28%), porumb (23%), grăsime de pui (5%), pește deshidratat, pulpă de sfeclă de zahăr uscată (4%), ouă întregi uscate (4%), ulei de pește (2%), ulei vegetal (1%), clorură de sodiu, drojdie de bere uscată (0,3%)

Aditivi nutritivi (/ kg): Vitamina A 10 000 UI, Vitamina D3 1000 UI, Vitamina E 100 mg, Vitamina C 100 mg, Niacina 25 mg, Acid pantotenic 10 mg, Vitamina B2 5 mg, Vitamina B6 4 mg, Vitamina B1 3 mg, vitamina H 0,25 mg, acid folic 0,30 mg, vitamina B12 0,04 mg, clorură de colină 1500 mg, oxid de zinc 108 mg, sulfat de zinc monohidrat 120 mg, sulfat de mangan monohidrat 150 mg, sulfat feros monohidrat, 44 mg, carbon feros, 60 mg sulfat de cupru pentahidrat 50 mg, iodat de calciu anhidrat 2,4 mg, selenit de sodiu 0,22 mg, DL-metionină 1500 mg

Componente analitice:

  • proteină brută 23,00%,
  • grăsimi și uleiuri brute 10,00%,
  • fibre brute 2,00%,
  • cenusa bruta 7,00%,
  • calciu 1,20%,
  • fosfor 0,90%.

Conținut energetic: EM Kcal / Kg 3709 - Mj / Kg 15,52

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13