Cibau Puppy Maxi

De la 235.4 Lei

Hrana uscata Cibau Puppy Maxi este o mancare de calitate superpremium pentru caini juniori de talie mare si uriasa (de peste 28 kg) si are crochetele, proteinele si mineralele adaptate cerintelor acestei categorii. Calitatea Cibau garanteaza o dieta echilibrata bazata pe ingrediente de calitate superpremium, asa in gama Puppy ca si in orice alta gama Cibau. Contine carne de pasare in proportie mare 35%.

Citește descrierea produsului...

Cibau hrană uscată pentru câini de talie mare

Ai un câine mare? Cauți hrană premium pentru câinele tău? Este important pentru tine să ai un bun raport calitate-preț? Are câinele tău un stomac sensibil? Atunci ai ajuns la locul potrivit. Hrana uscată pentru câini, Cibau Medium/Maxi și Maxi de la Farmina, cel mai mare producător italian de hrană pentru animale de companie, îndeplinește pe deplin aceste cerințe. Hrana Cibau oferă o dietă completă și echilibrată pentru animalele de companie. De asemenea, acestea reprezintă o alegere excelentă din punct de vedere al raportului calitate-preț, mai ales că acum sunt disponibile în pachetele cu gramaje suplimentare cadou (12 + 2 kg) în magazinul online Okosgazdi.

Pe lângă dietele standard pe bază de carne de pui pentru puii de cățel de talie mare și câini adulți (Cibau Puppy Maxi și Cibau Adult Maxi), Cibau oferă, de asemenea, diete specifice pentru câini cu probleme digestive (pește și miel), care ajută, de asemenea, în cazul alergiilor și al problemelor inflamatorii ale pielii - acestea sunt etichetate ca Sensitive.

Cibau tápok nagytestű kutyáknak

  • Cibau Puppy Maxi ---> Cibau Puppy Maxi este o hrană uscată completă și echilibrată pentru puii de cățel de talie mare în perioada de înțărcare și creștere. Promovează formarea adecvată a oaselor și contribuie la dezvoltarea unor articulații sănătoase. Aceasta conține pui și pește, ambele surse excelente de proteine. Fabricat cu granule mari de hrană pentru o mestecare optimă.
  • Cibau Adult Maxi ---> Cibau Adult Maxi este o hrană uscată echilibrată pentru câini adulți de talie mare (28-40 kg) cu vârsta cuprinsă între 1-6 ani și pentru cei de talie uriașă (peste 40 kg) cu vârsta cuprinsă între 2-5 ani, cu activitate fizică medie. Ajută la promovarea formării adecvate a oaselor și ajută la menținerea sănătății articulațiilor. Acesta conține pui și pește, ambele surse excelente de proteine. Mărime mare a granulelor de hrană pentru o mestecare optimă.
  • Cibau Sensitive Lamb Medium/Maxi ---> Această dietă cu carne de miel este o alegere excelentă pentru câinii de talie medie și mare cu stomacuri sensibile. Ingredientele sale îl fac un aliment ușor de digerat.
  • Cibau Sensitive Fish Medium/Maxi ---> Această hrană uscată din pește din Marea Nordului este o alegere excelentă pentru câinii de talie medie și mare cu probleme de piele și blană. Hrănirea cu ea va menține pielea sănătoasă și blana strălucitoare a câinelui tău. Ingredientele sale îl fac un aliment ușor de digerat.

Cibau Puppy Maxi

Cibau Puppy Maxi, beneficii:

  • Bogat in uleiuri grasi de tip Omega 3
  • Bogat in vitamine de lunga durata
  • Sursa bogata de fibre alimentare solubile si insolubile
  • Contine proteine de inalta calitate
  • Bazat pe cercetari sigure fata de animale, testate fara cruzime

Compozitie: Carne de pui deshidratata (32%), orez (25%), porumb (14%), grasime de pui, carne de peste deshidratata (8%), pulpa de sfecla deshidratata (4%), ulei de peste (2%), ulei vegetal (1%), fosfat monodicalcic (0.6%), carbonat de calciu (0.4%), drojdie de bere deshidratata (0.3%), clorura de potasiu,glucozamina (0.04%), sulfat de condroitina (0.04%)

Constituenti analitici: Proteina bruta 28.00%; grasimi si uleiuri brute 16.00%; fibre brute 1.80%; cenusa bruta 7.50%; calciu 1.30%; fosfor 0.95%

Aditivi nutritionali: Vitamina A 13000 UI; Vitamina D3 1300 UI; Vitamina E 130mg; Vitamina C 130mg; Niacina 32.5mg; acid pantotenic 13mg; Vitamina B2 6.5mg; Vitamina B6 5.2mg; Vitamina B1 3.9mg; Vitamina H 0.33mg; acid folic 0.39mg; Vitamina B12 0.052mg; clorura de colina 1800mg; oxid de zinc 108mg; sulfat acid de zinc 120mg; sulfat acid de mangan 150mg; sulfat acid de fier 44mg; carbonat feros 60mg; sulfat pentaacid de cupru 50mg; iodat de calciu anhidru 2.4mg; selenit de sodiu 0.22mg; DL-Metionina 2500mg

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13