Dado Hypoallergenic Puppy Mini Fish & Rice

De la 43.9 Lei

Hrana pentru căței Dado Hypoallergenic Puppy Mini Fish & Rice nu conține substanțe alergenice. Este un produs monoproteic, adică conține doar pește ca sursă de proteine. Formulat special pentru puii de câine și cățele gestante de talie mică (greutate adultă: 1-10 kg), cu sensibilitate a pielii și a blănii și cu alergii alimentare. În cazul simptomelor și inflamațiilor cutanate, merită cu siguranță să încerci această hrană hipoalergenică - monoproteică - din pește, care va duce la dispariția mâncărimilor neplăcute, reducerea inflamației, vindecarea suprafeței pielii și eliminarea simptomelor. Blana este reînnoită, strălucitoare și sănătoasă. Este recomandată pentru a fi folosită înainte de expoziții și concursuri pentru a îmbunătăți calitatea blănii, dar și pentru cățeii care pierd părul pe alocuri și care au o blană inestetică.

Citește descrierea produsului...

Dado Hypoallergenic Puppy Mini Fish & Rice

Constituenți analitici: proteină brută 31%, grăsime brută 20%, fibre brute 2,5%, cenușă brută 7,8%, calciu 1,15%, fosfor 0,9%.

Ingrediente: pește marin deshidratat (min. 30%), porumb, uleiuri și grăsimi, orez (min. 8%), amidon precopt, concentrat de proteine vegetale, proteine hidrolizate din pește, pulpă de cicoare (fructo-oligozaharide FOS), pulpă de sfeclă uscată (min. 1,5%), semințe de in (sursă de Omega3 și Omega 6), ulei de pește microcapsulat (Omega-3, EPA + DHA), extract de drojdie (min. 0,15 (sursă de manan-oligozaharide), minerale, extract de rozmarin. 

Fără conservanți, coloranți artificiali, BHA sau adaos de etoxiquin.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13