Dog Chow Puppy cu carne de miel

De la 18030 Lei

Dog Chow Puppy Lamb este o hrană uscată 100% completă și echilibrată pentru căței (până la vârsta de 1 an) care susține creșterea și dezvoltarea sănătoasă. Contribuie la o dezvoltare sănătoasă și asigură necesarul de energie al animalului dumneavoastră de companie tânăr și jucăuș.

Citește descrierea produsului...

Dog Chow Puppy cu carne de miel

Dog Chow

Dog Chow Puppy Lamb & Rice este o hrană uscată special formulată pentru a satisface nevoile cățeilor, dar este potrivită și pentru cățelele gestante și care alăptează și pentru câinii adulți de talie mică. Conținutul său crescut de proteine și grăsimi asigură satisfacerea cerințelor energetice ridicate ale cățeilor. În general, cățeii au nevoie de mult mai multă mișcare decât câinii adulți, iar creșterea lor necesită multă energie. Acest lucru duce la creșterea necesarului de energie.

Conținutul de vitamina E din Dog Chow Puppy Lamb & Rice joacă un rol în susținerea sistemului imunitar al cățeilor. Conținutul de minerale și vitamine din această hrană asigură o creștere puternică a oaselor și o dantură sănătoasă. DHA este un acid gras special care contribuie la dezvoltarea creierului în timpul fazei de creștere.

Un ingredient special din Dog Chow Puppy Lamb & Rice este cicoarea prebiotică, care furnizează inulină valoroasă pentru a susține bacteriile pozitive din tractul digestiv și intestin. În același timp, calciul asigură o creștere sănătoasă și oase și dinți puternici. Crochetele uscate sunt disponibile în două forme diferite, concepute pentru a încuraja cățeii să mestece, contribuind în același timp la igiena orală.

Caracteristici principale ale Dog Chow Puppy Lamb & Rice:

 • Hrană completă (hrană uscată) pentru căței
 • Potrivit pentru hrănirea cățelelor gestante și care alăptează, precum și a câinilor adulți mai mici
 • Conținut sporit de proteine și grăsimi: pentru a acoperi nevoile energetice ridicate
 • Cu vitamina E: pentru susținerea sistemului imunitar
 • Minerale și vitamine: promovează creșterea sănătoasă a oaselor și a dinților
 • Cu DHA: pentru o bună dezvoltare a creierului
 • Cu cicoare: conține inulină prebiotică, ajută digestia și contribuie la proliferarea bacteriilor pozitive din intestin
 • Calciu: pentru o creștere sănătoasă
 • 2 forme diferite de crochete: pentru a încuraja mestecarea și a contribui la igiena orală
 • Fără aditivi artificiali

Ingrediente: cereale (44% făină integrală**), carne și subproduse de origine animală (16%*), extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, derivați vegetali, legume** (1,1% rădăcină de cicoare uscată, 0,07% morcovi uscați și 0,07% spanac uscat, minerale.
** Ingrediente naturale.
* Echivalent la 32% carne rehidratată și derivate de origine animală: min. 4% carne de miel.

Aditivi

Aditivi cu valoare nutritivă: vitamina A (22 600 UI/kg), vitamina D3 (1 300 UI/kg), vitamina E (105 UI/kg), E1 [fier] (280 mg/kg), iodat de calciu, anhidru (3,5 mg/kg), E4 [cupru] (40 mg/kg), E5 [mangan] (21 mg/kg), E6 [zinc] (380 mg/kg), selenit de sodiu (0,50 mg/kg).
Antioxidanți.
Constituenți analitici

 • proteină 28,0 %.
 • grăsime brută 14,0 %.
 • Fibră brută 2,5 %.
 • cenușă 7,5 %.
 • EPA / DHA 0,05 mg

Cantitatea de hrană recomandată de producător în g/zi pentru un animal:

Purina Dog Chow Puppy Lamb & Rice este o hrană completă (uscată) pentru căței.

Greutate la maturitate 1,5-3 luni 3-5 luni 5-8 luni 8-12 luni
5 kg 60 g 90 g 75 g 75 g
10 kg 80 g 120 g 145 g 150 g
15 kg 85 g 145 g 180 g 220 g
20 kg 95 g 175 g 215 g 290 g
25 kg 100 g 200 g 250 g 360 g

Cantitatea optimă de hrană depinde de vârsta, greutatea, nivelul de activitate și mediul de viață al câinelui. Verificați regulat greutatea câinelui și ajustați corespunzător cantitatea de mâncare. Lăsați în permanență apă proaspătă la dispoziția câinelui.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13