Dog Vital Arthro-500 tablete pentru protecția articulațiilor

De la 50.3 Lei

Tableta de protecție articulară Dog Vital Arthro-500 este potrivită pentru protecția articulațiilor, pentru tratamentul suplimentar al leziunilor la nivelul tendoanelor și articulațiilor (rupturi fibrilare, vânătăi, entorse, luxații etc.), pentru a scurta timpul de vindecare a țesuturilor conjunctive deteriorate. Reduce durerile articulare și problemele de mobilitate și ajută la restabilirea mobilității și activității inițiale a animalului. Se utilizează în tratamentul artritei, osteoartritei, artritei reumatoide, degenerării cartilajului, bursitei, spondilitei, tendinitei, altor leziuni ale cartilajului și ale pielii și ca tratament adjuvant pentru displazie după intervenții chirurgicale traumatologice.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

Dog Vital Arthro-500 tablete pentru protecția articulațiilor

Metilsulfanilmetanul (MSM) este un element constitutiv al colagenului, reduce durerea, reduce cantitatea de transpirație și restabilește elasticitatea peretelui celular. Vitamina C inhibă procesele oxidative dăunătoare, iar ionii de mangan sunt esențiali pentru sănătatea cartilajelor și a suprafețelor articulare.

Perna canaliculus (midie cu buze verzi din Noua Zeelandă) din tabletele de protecție a articulațiilor Dog Vital Arthro500 conține constituenți naturali ai țesutului conjunctiv, acid hialuronic și glucozaminoglicani, sulfatul de condroitină este una dintre mucopolizaharidele care se găsesc în articulații, aripioara de rechin are un puternic efect antiinflamator, substanțele sale întăresc sistemul imunitar și prelungesc efectul midiei verzi.

Doze zilnice (pentru o cură de 4-6 săptămâni): 1 comprimat/10 kg greutate corporală/zi

Datorită mecanismului de acțiune al ingredientelor active, primele semne de îmbunătățire apar după 2-4 săptămâni!

Numai pentru uz veterinar!

Compoziție (per tabletă): extract liofilizat de midie verde din Noua Zeelandă (Perna canaliculus) 500 mg, cartilaj de rechin 100 mg, sulfat de condroitină 100 mg, metilsulfanil-metan (MSM) 100 mg, vitamina C 50 mg, mangan (legat organic) 5 mg.

Conținutul interior:

  • Proteină brută min. 14,0%
  • Umiditate max. 6,0%.
  • Cenușă brută max. 5,0%.
  • Fibră brută max. 4,5%.
  • Grăsime brută min. 4,0%

Depozitare: a se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Ambalare: disponibil în cutii de 60 și 120 de bucăți.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13