Dr. Kelen PetMed cremă pentru lăbuțe

28.6 Lei

Dezvoltată pentru a proteja tălpile picioarelor câinilor și pisicilor, această cremă medicamentată protejează și îngrijește pielea deteriorată expusă la intemperii. Iarna, înghețul și sarea aspră, iar vara, asfaltul fierbinte reprezintă o amenințare pentru plăcuțe. Crema rezistentă la apă protejează împotriva uscării și deteriorării. Datorită ingredientelor active naturale Allantoin, vitamina B3 și arginină, susține vindecarea rănilor și reduce iritațiile. Utilizarea regulată previne uscarea, crăparea și rănirea lăbuțelor.

Citește descrierea produsului...

Dr. Kelen PetMed cremă pentru lăbuțe

Caracteristici generale ale produsului:

  • Dezvoltat cu ajutorul medicilor veterinari: Toate produsele Dr. Kelen PetMed sunt dezvoltate de către echipa noastră de farmaciști și medici veterinari.
  • Pentru piele sensibilă: Produsele Dr. Kelen PetMed sunt potrivite pentru toate tipurile de păr și piele, indiferent de rasă.
  • Herbal System: O combinație optimă de extracte de plante și uleiuri, care formează o sinergie specială ce se consolidează reciproc.
  • Fără conservanți: toate produsele sunt fără conservanți. Toți conservanții sunt fără conservanți.
  • Fără coloranți: culoarea produselor Dr. Kelen PetMed este asigurată de ingrediente naturale pe bază de plante și nu conține coloranți artificiali.
  • Fără teste pe animale: se garantează că produsele și ingredientele utilizate nu sunt sau nu au fost testate pe animale.

Ambalaj: 100 ml

Utilizare recomandată: se aplică pe tălpile picioarelor și pe zonele intermediare imediat înainte de mers. După o plimbare, spălați murdăria cu multă apă și ștergeți ușor picioarele. Pentru îngrijire, aplicați din nou cremă pe labe. Se aplică extern.

PetMED by Dr.Kelen - Aveți grijă de animalele dvs. de companie în mod natural!

Misiunea celor de la Dr. Kelen PetMed este de a aduce bucuria sănătății și a libertății câinilor și pisicilor printr-o combinație de natură și știință, folosind medicamente veterinare naturale. Pe baza expertizei a patru generații de medici și farmaciști, în colaborare cu medicii veterinari și proprietarii de animale de companie, s-a născut gama Dr.Kelen PetMED. În conformitate cu principiile Dr.Kelen, produsele PetMED sunt fabricate fără conservanți, parfumuri artificiale sau coloranți, deoarece animalele noastre de companie merită tot ce este mai bun. Medicamentele Dr.Kelen PetMED sunt fabricate într-o fabrică cu asigurarea calității ISO 9001 și ISO 22716 GMP, folosind materii prime de înaltă calitate, controlate în conformitate cu cerințele stricte ale Oficiului Național pentru Siguranța Lanțului Alimentar (NÉBIH).

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13