Dr. Vet Corvet tablete pentru sprijinirea funcției cardiace

178.9 Lei

Corvet este recomandat pentru câinii și pisicile cu probleme cardiovasculare. Susține funcția mușchiului cardiac și metabolismul adecvat. L-carnitina asigură un tonus miocardic adecvat și stimulează metabolismul miocardic. Coenzima Q10 poate contribui la întărirea mușchiului cardiac și la creșterea contractilității inimii. Vitamina E și seleniul, ca antioxidanți puternici, împreună cu taurina și acizii grași omega-3, pot oferi sprijin pentru sistemul cardiovascular. Magneziul este, de asemenea, important pentru a asigura contracțiile miocardice și funcționarea corectă a vaselor de sânge.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

Echipa de la Dr. Vet are peste 30 de ani de experiență în medicina veterinară, în creșterea câinilor de expoziție de prestanță superioară, în jurizarea la expozițiile internaționale FCI, în îngrijirea profesională a animalelor și în toaletarea animalelor de companie. De asemenea, are peste 20 de ani de experiență în producția de hrană pentru animale de companie. În acești ani, s-au dedicat celei mai mari iubiri a lor - animalele - și au avut ocazia să testeze cele mai bune suplimente de calitate pentru animale din întreaga lume. Întotdeauna au fost în căutarea a ceva mai bun, ceva care să le ajute pe propriile animale să fie mai sănătoase și mai frumoase. Au studiat cu atenție modul în care acestea reacționează la diferite ingrediente și au dezvoltat combinații de produse care oferă cele mai bune rezultate. Rezultatele lor remarcabile se datorează colaborării strânse cu profesorii de la Universitatea de Medicină Veterinară, care le apreciază munca, și sprijinului profesional al colegilor lor implicați în cercetarea produselor Dr. Vet.

banner

Misiune

Pentru a satisface cerințele ridicate ale câinilor și pisicilor și ale stăpânilor acestora, echipa de medici veterinari, nutriționiști și experți ai Facultății de Medicină Veterinară colaborează îndeaproape în procesul de dezvoltare și fabricare a produselor. Producătorul garantează calitatea produselor sale prin utilizarea doar a ingredientelor de cea mai bună calitate disponibile pe piață și prin căutarea constantă de noi oportunități care să permită îmbunătățirea continuă a suplimentelor alimentare Dr. Vet. Concentrându-se în primul rând pe sănătatea câinilor și pisicilor, aceștia doresc să ridice în mod constant standardul de producție a suplimentelor nutritive. O abordare responsabilă, cu implicarea și sprijinul continuu al medicilor veterinari, va ajuta proprietarii și crescătorii de câini și pisici în lupta pentru sănătatea animalelor noastre.

Cum se realizează dezvoltarea produsului?

Deoarece doresc să creeze fiecare produs nou cu cea mai mare atenție, se consultă cu profesori de la Universitatea de Medicină Veterinară și cu colegi veterinari din practica clinică încă de la începutul dezvoltării unui nou produs. Opiniile și dorințele proprietarilor de animale sunt, de asemenea, luate în considerare. Apoi sunt selectate ingredientele viitorului produs și se caută cea mai bună calitate disponibilă pe piață. Testarea produselor se realizează cu ajutorul considerabil al colegilor, al medicilor veterinari și al crescătorilor care au mare încredere în produsele mărcii. Lucrul la aspectul vizual al produsului (cutia de medicamente) se realizează în colaborare cu designeri care și-au dovedit de multe ori eficiența. De asemenea, o atenție deosebită este acordată controlului calității. Calitatea produselor este testată în laboratoarele germane Agrolab Lufa. În plus, fabrica este certificată HCCP.

Experiențele crescătorilor cu privire la produse

"În calitate de îngrijitor profesionist și crescător de succes a trei rase diferite, am învățat importanța de a avea un produs de bună calitate care să sprijine mobilitatea articulațiilor. Le dăm produsul cățeilor noștri, câinilor de expoziție și câinilor seniori și suntem foarte mulțumiți de rezultate. Cățeii se dezvoltă sănătos, câinii de expoziție se bucură de exercițiile pe banda de alergare, iar câinii mai în vârstă nu prezintă semne de probleme de mobilitate cauzate de rigiditatea articulațiilor. Acesta este motivul pentru care recomandăm Mobilityvet clienților noștri și cumpărătorilor de căței."

"Am crescut Fox Terrier cu părul sârmos de la începutul anilor 1980. Deoarece câinii trebuie să fie îngrijiți foarte des în timpul sezonului de expoziții, uneori pot apărea probleme cu pielea și blana animalelor, în special chiar înainte ca femelele să înceapă sezonul și în timpul sezonului de expoziții. Pielea câinilor mei a devenit foarte iritată, iar creșterea blănii lor s-a oprit pentru o vreme. Am încercat multe metode diferite pentru a menține blana proaspătă și sănătoasă, dar numai după ce am folosit Dermavet au dispărut problemele menționate mai sus cu cățelele. Am observat, de asemenea, că blana lor este mai strălucitoare și crește mult mai repede de când am început să folosesc Dermavet. De aceea, îl dau tuturor câinilor mei, atât masculi cât și femele. Pe baza experienței mele, aș recomanda din toată inima acest produs tuturor celor care au nevoie de un supliment nutritiv bun pentru a îngriji pielea și blana câinelui lor."

"Am testat 3 bulldogi francezi cu puncte fierbinți. Două cățele între 12 și 23 de luni și un mascul între 24 de luni. Încercasem anterior modificări ale dietei și alte suplimente pentru a îmbunătăți calitatea blănii și a pielii, ceea ce a adus unele îmbunătățiri, dar nu a rezolvat problema. Acum am revenit la aceeași dietă, dar cu adaos de Dermavet, iar punctele fierbinți au dispărut. În plus, blana și pielea lor au devenit mai sănătoase."

Ce produse sunt disponibile la Dr. Vet?

 • Dr. Vet Multivet: Sprijin complet pentru organism cu vitamine și complex de minerale, acizi grași omega-3 și taurină
 • Dr. Vet Mobilityvet: susține protecția articulațiilor, ligamentelor și a țesutului conjunctiv la animalele tinere. Ajută la protejarea articulațiilor și a articulațiilor protejează articulațiile și ligamentele
 • Dr. Vet Calcivet: pentru animalele de companie tinere cu vârsta cuprinsă între 3-12 luni. Recomandat pentru femele în a doua jumătate a sarcinii și pe toată perioada de lactație 
 • Dr Vet Dermavet: Pentru o piele sănătoasă și o blană strălucitoare, cu acizi grași omega-3 și biotină
 • Dr Vet Corvet: Susține funcția mușchiului cardiac în cazul insuficienței cardiace
 • Dr. Vet Stressvet: Ajută la prevenirea nervozității la animalele de companie și asigură o calmare naturală
 • Dr. Vet Seniorvet: Susține funcția articulară, oculară și cardiacă și poate proteja țesuturile de deteriorarea radicalilor liberi datorită conținutului de antioxidanți. Utilizând Seniorvet, puteți menține calitatea vieții animalului dumneavoastră de companie la un nivel ridicat chiar și la bătrânețe

Dr. Vet Corvet tablete pentru sprijinirea funcției cardiace

Mod de utilizare: doza zilnică depinde de diagnosticul și de examenul clinic al câinelui sau pisicii. Începeți cu un comprimat la 10 kg greutate corporală pe zi. Consultați medicul veterinar pentru doza zilnică. Inițial, utilizați până la 6 luni. Consultați un medic veterinar înainte de utilizare sau înainte de a prelungi perioada de utilizare.

Compoziție: drojdie de bere, pulbere de celuloză, oxid de magneziu, alge uscate.

Ingrediente analitice: 

 • proteină brută 19,62%.
 • cenușă brută 10,82%.
 • fibre brute 9,24%.
 • grăsime brută 2,67%.
 • acizi grași omega-3 0,1%.
 • sodiu 0,02%.
 • magneziu 0,32%.
 • potasiu 0,0187%.
 • coenzima Q10 10.000 mg/kg

Aditivi (în 1 kg): aditivi cu valoare nutritivă: vitamina E /altul-rac-alfa-tocoferil acetat 3a700 5.000 mg, drojdie inactivată care conține seleniu 3b810 5 mg, L-carnitină 3a910 350.000 mg, taurină 3a370 100.000 mg.

Greutate netă: 100 g (100 tablete)

A se păstra într-un loc uscat, răcoros și protejat. A nu se păstra la îndemâna copiilor!

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13