Dr. Vet Stressvet tablete pentru calmarea și ameliorarea stresului

133.2 Lei

Hrană complementară pentru câini și pisici. Cu Valeriana, L-triptofan și Melissa pentru a oferi sprijin nutrițional împotriva stresului de mediu. În momente de stres (de exemplu, vizită la veterinar, călătorie, furtună, focuri de artificii) poate ajuta animalul de companie să se calmeze. Amestecul de plante cu L-triptofan poate oferi un efect calmant și permite animalului dumneavoastră de companie să desfășoare activitățile zilnice normale chiar și în zilele stresante.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

Echipa de la Dr. Vet are peste 30 de ani de experiență în medicina veterinară, în creșterea câinilor de expoziție de prestanță superioară, în jurizarea la expozițiile internaționale FCI, în îngrijirea profesională a animalelor și în toaletarea animalelor de companie. De asemenea, are peste 20 de ani de experiență în producția de hrană pentru animale de companie. În acești ani, s-au dedicat celei mai mari iubiri a lor - animalele - și au avut ocazia să testeze cele mai bune suplimente de calitate pentru animale din întreaga lume. Întotdeauna au fost în căutarea a ceva mai bun, ceva care să le ajute pe propriile animale să fie mai sănătoase și mai frumoase. Au studiat cu atenție modul în care acestea reacționează la diferite ingrediente și au dezvoltat combinații de produse care oferă cele mai bune rezultate. Rezultatele lor remarcabile se datorează colaborării strânse cu profesorii de la Universitatea de Medicină Veterinară, care le apreciază munca, și sprijinului profesional al colegilor lor implicați în cercetarea produselor Dr. Vet.

banner

Misiune

Pentru a satisface cerințele ridicate ale câinilor și pisicilor și ale stăpânilor acestora, echipa de medici veterinari, nutriționiști și experți ai Facultății de Medicină Veterinară colaborează îndeaproape în procesul de dezvoltare și fabricare a produselor. Producătorul garantează calitatea produselor sale prin utilizarea doar a ingredientelor de cea mai bună calitate disponibile pe piață și prin căutarea constantă de noi oportunități care să permită îmbunătățirea continuă a suplimentelor alimentare Dr. Vet. Concentrându-se în primul rând pe sănătatea câinilor și pisicilor, aceștia doresc să ridice în mod constant standardul de producție a suplimentelor nutritive. O abordare responsabilă, cu implicarea și sprijinul continuu al medicilor veterinari, va ajuta proprietarii și crescătorii de câini și pisici în lupta pentru sănătatea animalelor noastre.

Cum se realizează dezvoltarea produsului?

Deoarece doresc să creeze fiecare produs nou cu cea mai mare atenție, se consultă cu profesori de la Universitatea de Medicină Veterinară și cu colegi veterinari din practica clinică încă de la începutul dezvoltării unui nou produs. Opiniile și dorințele proprietarilor de animale sunt, de asemenea, luate în considerare. Apoi sunt selectate ingredientele viitorului produs și se caută cea mai bună calitate disponibilă pe piață. Testarea produselor se realizează cu ajutorul considerabil al colegilor, al medicilor veterinari și al crescătorilor care au mare încredere în produsele mărcii. Lucrul la aspectul vizual al produsului (cutia de medicamente) se realizează în colaborare cu designeri care și-au dovedit de multe ori eficiența. De asemenea, o atenție deosebită este acordată controlului calității. Calitatea produselor este testată în laboratoarele germane Agrolab Lufa. În plus, fabrica este certificată HCCP.

Experiențele crescătorilor cu privire la produse

"În calitate de îngrijitor profesionist și crescător de succes a trei rase diferite, am învățat importanța de a avea un produs de bună calitate care să sprijine mobilitatea articulațiilor. Le dăm produsul cățeilor noștri, câinilor de expoziție și câinilor seniori și suntem foarte mulțumiți de rezultate. Cățeii se dezvoltă sănătos, câinii de expoziție se bucură de exercițiile pe banda de alergare, iar câinii mai în vârstă nu prezintă semne de probleme de mobilitate cauzate de rigiditatea articulațiilor. Acesta este motivul pentru care recomandăm Mobilityvet clienților noștri și cumpărătorilor de căței."

"Am crescut Fox Terrier cu părul sârmos de la începutul anilor 1980. Deoarece câinii trebuie să fie îngrijiți foarte des în timpul sezonului de expoziții, uneori pot apărea probleme cu pielea și blana animalelor, în special chiar înainte ca femelele să înceapă sezonul și în timpul sezonului de expoziții. Pielea câinilor mei a devenit foarte iritată, iar creșterea blănii lor s-a oprit pentru o vreme. Am încercat multe metode diferite pentru a menține blana proaspătă și sănătoasă, dar numai după ce am folosit Dermavet au dispărut problemele menționate mai sus cu cățelele. Am observat, de asemenea, că blana lor este mai strălucitoare și crește mult mai repede de când am început să folosesc Dermavet. De aceea, îl dau tuturor câinilor mei, atât masculi cât și femele. Pe baza experienței mele, aș recomanda din toată inima acest produs tuturor celor care au nevoie de un supliment nutritiv bun pentru a îngriji pielea și blana câinelui lor."

"Am testat 3 bulldogi francezi cu puncte fierbinți. Două cățele între 12 și 23 de luni și un mascul între 24 de luni. Încercasem anterior modificări ale dietei și alte suplimente pentru a îmbunătăți calitatea blănii și a pielii, ceea ce a adus unele îmbunătățiri, dar nu a rezolvat problema. Acum am revenit la aceeași dietă, dar cu adaos de Dermavet, iar punctele fierbinți au dispărut. În plus, blana și pielea lor au devenit mai sănătoase."

Ce produse sunt disponibile la Dr. Vet?

 • Dr. Vet Multivet: Sprijin complet pentru organism cu vitamine și complex de minerale, acizi grași omega-3 și taurină
 • Dr. Vet Mobilityvet: susține protecția articulațiilor, ligamentelor și a țesutului conjunctiv la animalele tinere. Ajută la protejarea articulațiilor și a articulațiilor protejează articulațiile și ligamentele
 • Dr. Vet Calcivet: pentru animalele de companie tinere cu vârsta cuprinsă între 3-12 luni. Recomandat pentru femele în a doua jumătate a sarcinii și pe toată perioada de lactație 
 • Dr Vet Dermavet: Pentru o piele sănătoasă și o blană strălucitoare, cu acizi grași omega-3 și biotină
 • Dr Vet Corvet: Susține funcția mușchiului cardiac în cazul insuficienței cardiace
 • Dr. Vet Stressvet: Ajută la prevenirea nervozității la animalele de companie și asigură o calmare naturală
 • Dr. Vet Seniorvet: Susține funcția articulară, oculară și cardiacă și poate proteja țesuturile de deteriorarea radicalilor liberi datorită conținutului de antioxidanți. Utilizând Seniorvet, puteți menține calitatea vieții animalului dumneavoastră de companie la un nivel ridicat chiar și la bătrânețe

Dr. Vet Stressvet tablete pentru calmarea și ameliorarea stresului

Utilizare: În caz de stres (de exemplu, vizită la veterinar, călătorie, furtună, focuri de artificii) 1 comprimat / 10 kg pe zi. Cantitatea zilnică poate fi crescută la 2 comprimate/10tkg/zi în ziua stresului preconizat.

Compoziție: Valeriana officinalis 100.000 mg, Leonurus cardiaca 43.000 mg, Melissa officinalis 21.500 mg, Ocimum basilicum 14.500 mg, Thymus vulgaris 7.150 mg, oxid de magneziu 1.500 mg, drojdie de bere, pulbere de celuloză.

Ingrediente analitice:

 • Fibre brute 27,96%.
 • Proteină brută 4,9%.
 • Cenușă brută 4,15%.
 • Magneziu 1,1%
 • Grăsime brută 0,35%

Aditivi (în 1 kg): aditivi nutriționali: vitamina B12/cianocobalamină 1,5 mg. Aminoacizi: L-triptofan 3c440 43.000 mg

Greutate netă: 100 g (100 tablete)

A se păstra într-un loc uscat, răcoros și protejat. A nu se păstra la îndemâna copiilor!

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13