Equimins UnTye supliment nutritiv pentru susținerea funcției musculare la cai

318.9 Lei

Suplimentul de susținere musculară Equimins UnTye este un supliment modern și complex sub formă de pulbere pentru mânji și cai de rasă și de sport, pentru a preveni leziunile musculare (sindromul de legare, febra musculară) cauzate de munca grea și pentru a regenera rapid mușchii. Susține rezistența și efortul ridicat, funcția musculară, stimulează și menține circulația optimă a sângelui la cal. Rezervele de energie ale mușchilor nu se epuizează la fel de repede, mușchii nu se înțepenesc, nu există o oboseală musculară rapidă, astfel încât calul poate lucra activ și mai ușor.

Citește descrierea produsului...

Equimins UnTye supliment nutritiv pentru susținerea funcției musculare la cai

Suplimentul UnTye este nou pentru 2021. Un supliment modern și complex sub formă de pulbere pentru mânji, cai de rasă și cai de sport pentru a preveni leziunile musculare (febra musculară) cauzate de munca grea și pentru a regenera rapid mușchii.

Compoziție: maltodextrină 22%, clorură de sodiu 5%, L-arginină 25%, L-carnitină 0,5% dimetilglicină 0,5% Butea Superba 10%, semințe de in 18%, potasiu 4%, magneziu 5%, glicină 10%.

Ingrediente analitice:

  • Proteină brută 53,1%.
  • Uleiuri și grăsimi brute 17,8%.
  • Cenușă brută 14,7%.
  • Fibre brute 3,9%.
  • Umiditate 7,3%.
  • Sodiu 5%

Conține numai substanțe aprobate de Jockey Club și FEI.

Dozaj recomandat: 1 lingură pe zi amestecată în hrană (16 g) o dată pe zi, astfel încât 1 kg echivalează cu 2 rații lunare.

Depozitare: într-un loc uscat și răcoros, la 10-20 C, ferit de lumină și umiditate. 

Ambalaj: 1 kg (EH668)

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13