Exo Terra Glow Light Fluorescent - Lampă terariu

De la 109.2 Lei

Exo Terra Glow Light va ofera versatilitatea de a plasa sursa de caldura si / sau de lumina oriunde pe terariu. Lampa este robusta, cu un reflector de metal, baza de prindere ceramica, rezistenta la caldura si o clema pivotanta, cu arc. Aceasta poate fi usor oprit si de pornit datorita comutatorului, montat pe cablul de alimentare foarte lung.

Citește descrierea produsului...

Exo Terra Glow Light Fluorescent - Lampă terariu

Caracteristici:

  • Ofera lumina atat de zi cat si de noapte si o stralucire de lunga durata
  • Siguranta deosebita datorita bazei de prindere ceramica
  • Poate fi utilizata cu becuri fluorescente sau incandescente

Interiorul reflectorului este acoperit cu un strat luminos extrem de reflectorizant care continua sa straluceasca mult timp dupa ce lampa a fost oprita. Acest lucru permite reptilelor si amfibienilor diurni sa se retraga in vizuina lor de noapte sau sa se ascunda, fara sa se streseze.

O lumina nocturna permite reptilelor nocturne si amfibienilor sa veda in mod corespunzator, fara a perturba ciclul lor de noapte. De asemenea, este ideal pentru a monitoriza animalele pe timp de noapte, fara pornirea luminilor care poate provoca stres si dezorientare.

Lampa este mult mai eficienta energetic si mai convenabila decat lampile obisnuite, deoarece stratul reflectorizant nu doar focalizeaza razele care s-ar dispersa, dar stocheaza energia pe timpul functionarii iar noaptea o elibereaza treptat.

Nu este necesara adaugarea unui bec de noapte, decat in cazul in care este utilizat si ca sursa de incalzire.

Unul sau mai multe lampi Exo Terra Glow pot fi montate pe marginea de terariului sau acva-terariului si directionate catre zona dorita cu clema rotativa cu arc sau poate fi pus pe partea de sus a capacului din plasa metalica, in orice locatie dorita.

Dimensiuni: 14 cm

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13