Exo Terra Day & Night LED - Lampă LED cu lumină diurnă și nocturnă

LED-urile albe luminoase imită condițiile de lumină naturală, în timp ce LED-urile albastre imită condițiile de noapte, permițându-vă să observați animalele pe timp de noapte fără a le perturba comportamentul natural. LED-urile albastre care imită lumina lunii permit animalelor nocturne să găsească cu ușurință insectele de pe teritoriul lor pentru a se hrăni sau chiar pentru a găsi un partener de împerechere. În timp ce se află în întuneric total, unele animale ar fi complet confuze.

Atunci când utilizați ExoTerra Day & Night LED, atingeți pur și simplu butonul zi/noapte pentru a comuta la lumina de zi sau la lumina albastră de noapte. În acest fel, Exo Terra Day & Night LED va lumina terariul dvs. în cel mai confortabil și eficient mod din punct de vedere energetic.

Becurile convenționale utilizează peste 80% din energie sub formă de căldură, în timp ce iluminarea cu LED-uri Exo Terra Day & Night din terariul dumneavoastră utilizează o cantitate minimă de căldură și o putere maximă de iluminare.

Becurile LED aproape complet lipsite de căldură reduc riscul de supraîncălzire în timpul sezonului estival și permit obținerea unor temperaturi naturale pe timp de noapte.

Becurile LED ExoTerra Day & Night consumă mai puțină energie și au o durată de viață mai lungă decât lămpile cu incandescență și becurile fluorescente convenționale.

Caracteristici:

  • Iluminare convenabilă și eficientă din punct de vedere energetic pentru zi și noapte
  • Ideal pentru reptilele, amfibienii și insectele care nu necesită lumină UVB
  • Permite scăderea naturală a temperaturii pe timp de noapte
  • Durată lungă de viață
  • Include suport autoadeziv
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13