Farmfood Fresh Menu cu burtă și inimă (6 x 125 g)

69.2 Lei

Farmfood Fresh Menu este o hrană umedă completă, cu inimă și burtă, care conține carne proaspătă ușor fiartă. Recomandat pentru toți câinii, de la căței la seniori. Pachetul conține 6 tăvițe de 125 de grame fiecare.

Citește descrierea produsului...

Farmfood Fresh Menu cu burtă și inimă (6 x 125 g)

Ingredientele de origine animală din Farmfood Fresh Menu provin de la animale aprobate pentru consumul uman de către Uniunea Europeană. Farm Food Fresh Menu este fabricat din carne de vită și nu conține carne de pui sau alte tipuri de carne de pasăre. Meniul Farm Food Fresh este realizat din carne de vită pură, burtă de vită și inimă de vită, completată cu ulei de somon scoțian, minerale, vitamine organice și oligoelemente. Farm Food Fresh Menu nu conține oase, oferind un raport calciu/fosfor controlat.

Farmfood Fresh Menu conține numai ingrediente pure și naturale. Nu conține aditivi artificiali, cum ar fi antioxidanți chimici, conservanți, lianți, coloranți, parfumuri sau arome. Meniul Farm Food Fresh este 100% natural.

Farmfood Fresh Menu nu conține gluten. Oferă o sursă naturală excelentă de prebiotice pentru a menține o floră intestinală sănătoasă și stabilă. Meniul Farm Food Fresh este apetisant pentru câinele dumneavoastră, iar digestibilitatea este optimă. Farm Food Fresh Menu este deosebit de delicioasă atunci când este amestecată cu hrana pentru câini presată la rece Farm Food HE.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13