Farmfood Rawhide Dental Roll

Problema dentara la caini
In ultimii ani a crescut numarul tratamentelor dentare necesare la caini, problema frecvent observata la clinicile veterinare. Acest lucru este cauzat de placa dentara care poate forma mineralizat un depozit de calcul. Acest fapt dauneaza gingiilor si de exemplu, poate duce la pierderea dintilor. Datorită creșterii problemelor dentare, este necesara tratarea eficienta ale acestora.

O gustoasa si naturala „perie de dinti” pentru caini!
Un tratament structural pentru tratarea problemelor dentare la caini a fost gasit in forma oaselor de mestecat Rawhide, preparate din tesut hipodermic interstițial, stratul inferior de piele de la bovine.
Farm Food Rawhide este foarte digerabil. În timp ce Rawhide este mestecat si umezit, se elibereaza colagenul din piele. Acest colagen dizolva placa! În același timp, Rawhide își freacă dinții și provoacă o curățare temeinică și vizibilă a dinților. Din aceste cauze purificatoare, Rawhide este numit ca fiind "O gustoasa si naturala „perie de dinti” pentru caini!”

Cu Rawhide veti avea posibilitatea de a curata dintii câinelui dvs. într-un mod ușor, sănătos și distractiv datorita gustului sau natural. Langa aceasta, cainele dvs. va avea o respirație proaspătă si sănătoasă.
A preveni este întotdeauna mai bine decât a vindeca!

Farm Food Rawhide® este o marcă europeană cu o marcă înregistrată, care reprezintă o calitate înaltă premium. O cale naturală și sănătoasă pentru ingrijirea dentară a câinilor!

Ce sunt Rawhide oasele de mestecat?
Oasele de mestecat Rawhide provin din Brazilia si sunt preparate din tesut hipodermic interstițial (stratul intern al pielii) uscat de bovine crescute in mod special pentru producția de carne. Acest tesut hipodermic interstițial este foarte dur și solid.

Cum se fabrica oasele de mestecat Rawhide?
Pieile sunt împărțite dupa diferite caracteristici de către o mașină. Straturile exterioare sunt transformate în piele (de exemplu, pentru canapeaua vecinului tau). Straturile inferioare (țesut hipodermic interstițială) se spală și se taie în bucăți de mărime corespunzătoare. Acest material este pliat in diferite forme si apoi uscat într-un cuptor. Un aspect important al produselor noastre este faptul că în procesul de producție nu sunt folosite substanțe dăunătoare, astfel încât să putem garanta un produs curat, pur și sigur, fără pericole.

Oasele de mestecat Rawhide satisfac intr-un mod natural "dorința de mestecat" a cainilor (în loc de a utiliza pantofi și /sau mobila), in timp ce asigura o respiratie sănătoasă si dinti curatati.  Pe lângă prevenirea placii, Rawhide va ajuta la prevenirea obezitatii. Deoarece cele mai multe dintre câini nu trebuie sa "lucreze" pentru cina lor. În acest fel împiedică ca câinele sa fie supraalimentata și sa cerșeasca pentru mai multa mancare.

Oasele de mestecat Rawhide:

  • sunt pe deplin digerabile
  • facute din piele de bovine inspectate și aprobate sanitar-veterinar
  • nu sunt prelucrate cu substanțe chimice
  • sunt produse curate, pure și fără pericole
  • nu conțin substanțe necunoscute sau înălbitori
  • nu provoca reacții alergice
  • nu lasa pete
  • pot ajuta la prevenirea obezitatii
  • satisfac intr-un mod natural "dorința de mestecat" a cainilor
  • mestecarea lor permite eliminarea tartrului şi întărirea gingiilor

Oasele de mestecat Rawhide acționează ca o "periuta de dinti" pentru câini sau o cârpă curată, pură, apetisantă, complet digerabilă. Folosirea regulata poate ajuta pentru a asigura dinti curati, sanatosi si o respiratie proaspata.

Rawhide este disponibil în diferite mărimi și forme. Asigurați-vă că dimensiunea Rawhide se potrivește mărimii și puterii maxilarului câinelui.

Compoziţie: 100% piele de bovine

Conditii de păstrare: a se păstra în loc răcoros şi ferit de umezeală.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13