FitActive Dog Adult Beef with Beef Liver & Lamb with Apple

De la 5.8 Lei

FitActive Dog Adult Beef with Beef Liver & Lamb with Apple este o conservă cu carne de vită, cu ficat de vită, cu miel şi cu mere pentru câini, care oferă un amestec unic de arome pentru plăcerea animalului tău de companie. Cu un conținut minim de carne de 32%, acest produs garantează animalului tău de companie o cină satisfăcătoare și gustoasă.

Citește descrierea produsului...

Panzi FitActive és Panzi GetWild konzerves eledelek kutyáknak

Hrana la conservă pentru câini FitActive

În gama de produse fabricate de compania maghiară Panzi, poți găsi și conservele de înaltă calitate FitActive, care conțin minimum 32% carne pentru a garanta câinelui tău o masă sățioasă și gustoasă. Conservele FitActive sunt foarte ușor de digerat și bogate în energie. Datorită unei varietăți de ingrediente naturale, conservele FitActive conțin toate ingredientele esențiale necesare pentru a-i oferi câinelui tău o alimentație sănătoasă. Pe lângă diverse surse de proteine de origine animală, cum ar fi carnea de pui, gâscă, iepure, miel, pește, porc, ficat, rețeta acestor bunătăți umede fabricate în Ungaria conțin fructe și legume, astfel încât sunt potrivite și pentru animalele noastre de companie datorită conținutului lor de vitamine și minerale.

FitActive - BURSTIN' OUT - Intră în formă explozivă!

FitActive Dog Adult Beef with Beef Liver & Lamb with Apple

O sursă variată de proteine este importantă și benefică pentru câinii noștri din toate punctele de vedere. Hrana pentru câini FitActive Dog Adult Beef with Beef Liver & Lamb with Apple a fost formulată pentru a include combinația ideală de carne "consistentă" ușor de digerat (vită și miel), precum și ficatul de vită cu conținut ridicat de fier, ușor de digerat, pe care câinii îl adoră.

Un aliment cu un nivel corect de vitamine. Datorită ingredientelor naturale de înaltă calitate, produsul conține toate ingredientele necesare pentru o viață de zi cu zi sănătoasă pentru animalele noastre de companie.

Fructul (mărul) este o sursă naturală de vitamine și este foarte util în alimentația zilnică a câinilor noștri.

Compoziție: carne și ingrediente de origine animală (carne mixtă 20%, carne de vită 4%, ficat de vită 4%, miel 4%), cereale integrale, mere 4%, minerale.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13