FitActive Fit-a-Flex

53.9 Lei

Fit Active Fit-a-Flex 1000 mg a fost dezvoltat exact pentru acest scop. Fit-a-Flex conține cantitatea necesară de  glucozamină și condroitină pentru regenerarea articulațiilor câinelui dvs. Problemă articulare poate să facă și viața câinelui un adevărat chin. La câini pot apărea probleme articulare severe din cauza vârstei, activității fizice mari sau diferențelor osoase genetice. Pentru menținerea flexibilității articulațiilor și pentru o regenerarea sănătoasă a lichidului sinovial este esențială asigurarea micronutrienților corespunzători.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

FitActive Fit-a-Flex

Acest produs este bogat în minerale naturale chelate (Mn, Mg), acizi grași nesaturați cu catenă lungă (omega-3, omega-6), enzime, vitamine și acizi nucleici. Drojdia de bere conține minerale importante (în special crom), proteine, vitamine B, și este o sursă de biotină. Conținutul de MSM sprijină videcarea articulațiilor. Produsul PANZI FitActive FIT-a-FLEX este un supliment de excepție, pentru că ajută la păstrarea sănătății elementelor stromale (lichid sinovial, tendoanele, ligamentele și cartilaj).

RECOMANDARE:

  • pentru căței de rasă mare sau care se dezvoltă rapid
  • efectul benefic a produsului FIT-a-FLEX în cauza afecțiunii articulară apar în 6 săptămâni
  • ajută la vindecare după operații

Efect benefic a suplimentului  PANZI FIT-a-FLEX1000mg tabletă trebuie să apare în decurs de 6 săptămâni, în funcție de severitatea bolii.

Mod de utilizare: (comprimate / zi):

  • 1 comprimat / zi / 10 kg.
  • În perioada de convalescență după operație sau rănire: în primele 5 săptămâni, 2 tablete / zi / 10 kg, iar după 5 săptămțni 1 comprimat / zi / 10 kg încă 2-3 săptămâni.
  • Doza zilnică trebuie să fie alocată și administrată dimineața și/sau după-amiază.

Depozitare: A se păstra la loc uscat, la temperatura camerei.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13