FitActive Fit-a-Pup Up

16.7 Lei

Fit Active Fit-A-Pup Up 1000mg este un supliment nutritiv sub formă de tabletă, care conține toate vitaminelle necesare pentru cățeii aflați în curs de dezvoltare. Fit Active Fit-A-Pup Up este un complex de multivitamine, care sprijină o integrarea mai eficientă a nutrienților și dezvoltarea corespunzătoare a sistemului neurologic.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

FitActive Fit-a-Pup Up

Alimentarea regulată asigură toate vitaminele, care sunt necesare pentru o funcționare corectă a sistemului imunitar al câinelui.

Fit Active Fit-A-Pup Up MULTI-VITAMIN tabletă este potrivit pentru cățele gestante în timpul sarcinii cu nevoi crescute de vitamine, precum și pentru cele care alăptează. Conținutul de hemoglobină (fier legat organic) al produsului FIT-A-PUP, ajută la integrarea eficientă a mineralelor și vitaminelor. Conținutul de praf de usturoi are un efect benefic asupra sistemului imunitar și sistemului digestiv și pe lângă acestea are un efect vermifug.

Ingrediente: Vitamină A: 300 000 UI / kg, Vitamină D-3: 20 000 UI / kg, Vitamină E 300 mg / kg,  Vitamină B1 125 mg / kg, Vitamină B2, 200 mg / kg, Vitamină B6 100 mg / kg, acid Nicotinic 1000 mg / kg, Ca-d-pantothenate: 500 mg / kg, Calciu 11,0%, Fosfor 5,7%, Praf de usturoi: 5,0% omega-3, omega-6

Sugestii de utilizare: 1 comprimat pe zi / 5 kg greutate corporală.

Conține aditivi permiși de UE.

Depozitare: A se păstra într-un loc uscat, sub o temperatură de 20° C.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13