FitActive Next Adult Lamb & Fish with Cranberries

De la 49.4 Lei

FitActive Next Adult Lamb & Fish with Cranberries este o hrană uscată completă, cu conținut redus de cereale, hipoalergenică, super-premium, pentru câini adulți. Principalele sale surse de proteine sunt carnea de miel și peștele. Un alt ingredient principal sunt afinele, care au numeroase efecte fiziologice benefice. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru câinii cu digestie sensibilă sau cu probleme de piele și blană. Pentru căței vă recomandăm FitActive Next Puppy Lamb & Fish with Cranberries.

Cu crochete cu diametrul de 15-17 mm.

Citește descrierea produsului...

Gama de hrană FitActive

FitActive, câștigătorul Marelui Premiu al produselor din Ungaria, este o gamă de hrană maghiară de înaltă calitate și echilibrată pentru câini cu alergii alimentare și probleme de piele și blană. Hrană uscată completă pentru pui de câini, adulți și câini seniori. Hrana FitActive este disponibilă în crochete de dimensiuni mici, medii și mari, pentru a se potrivi nevoilor câinilor de diferite dimensiuni corporale.

Fitactive kutyatápok

Producătorul de hrană FitActive, Panzi Ltd., este prezent de mult timp pe piața maghiară și internațională de hrană pentru animale de companie. Principalele mărci ale companiei (Panzi, GetWild, FitActive) sunt foarte populare în rândul iubitorilor de animale domestice, datorită raportului foarte bun calitate-preț. Odată cu lansarea gamei FitActive, compania a mai „urcat un nivel", prin introducerea pe piață a alimentelor premium/super-premium, pe lângă alimentele „simple" Panzi și cele premium marca GetWild, care sunt de o calitate mult peste medie, cu un gust și o aromă excelente și, prin urmare, sunt perfect adaptate chiar și celor mai pretențioase gusturi ale animalelor noastre de companie. Compania Panzi este, de asemenea, foarte mândră de faptul că hrana FitActive este fabricată în Ungaria și doar din materii prime de origine maghiară.

PanziPet

Alimentele FitActive conțin toate ingredientele - minerale, vitamine - pentru a-i asigura câinelui tău o viață sănătoasă și împlinită. Printre ingredientele principale se numără peștele și mielul, cunoscute ca fiind surse de proteine hipoalergenice, orezul ușor digerabil ca sursă de carbohidrați, precum și merele, perele și afinele ca surse de vitamine și minerale, toate acestea având efecte fiziologice foarte pozitive.

Având în vedere calitatea ridicată a ingredientelor, raportul calitate-preț bun și savoarea, aceste alimente uscate pentru câini au devenit, într-un timp foarte scurt, una dintre cele mai populare în rândul proprietarilor și crescătorilor de câini din Ungaria.

Ca urmare, alimentele FitActive devin din ce în ce mai populare în afara granițelor noastre, fiind exportate în multe țări din Europa, Asia de Sud-Est și Orientul Mijlociu. Ca un exemplu în acest sens, câinii din cadrul poliției din Dubai sunt în prezent hrăniți cu hrana FitActive.

Panzi are grijă și de animalele mai puțin norocoase, fără stăpân, așa că sunt principalii sponsori ai Ligii de Salvare a Animalelor și ai Fundației Maghiare pentru Protecția Pisicilor și, de asemenea, ajută adăposturile de animale din Csömör, Gyömrő și Üröm.

Cele mai cunoscute alimente ale gamei FitActive

FitActive kutyatápok - Magyarországon gyártva

Vă prezentăm lista alimentelor FitActive în funcție de compoziția lor și de unele dintre principalele caracteristici (de exemplu, recomandate pentru câini în funcție de mărimea corporală, mărimea boabelor, trăsătura hipoalergenică etc.). Gama include, de asemenea, alimente speciale pentru câini cu caracteristici specifice, cum ar fi cei cu tipuri unice de blană (alb sau negru strălucitor) sau câini cu un sistem digestiv deosebit de sensibil sau cei care suferă adesea de probleme legate de blană și piele (cum ar fi diferitele rase de bulldog). Există, de asemenea, alimente pentru câini sportivi și de muncă care duc o viață mai activă decât media.

FitActive Next Adult Lamb & Fish with Cranberries

FitActive Next Adult Lamb & Fish

Aflați mai multe despre ingredientele și efectele FitActive Next Adult Lamb & Fish with Cranberries, o hrană super-premium pentru câini cu miel, pește și merișoare:

  • Formula low grain - produs cu cantitate redusă de cereale, nu conține porumb, grâu sau fasole.
  • H.D.F.R. - rețetă hipoalergenică, componentele principale sunt MIELUL și PEȘTELE ca ingrediente de origine animală, iar ca ingrediente vegetale OREZUL și SORGUL, care sunt cereale hipoalegenice. Datorită ingredientelor sale, produsul poate fi consumat și de către animalele cu sensibilități la carnea de pui sau cereale.
  • Mielul face parte din categoria cărnurilor roșii de calitate premium, este una dintre cele mai bune surse de proteine, pentru că conține toate aminoacizii esențiali.
  • Pestele este plin de acizi grași Omega 3 cu catenă lungă (EPS și DHS), care sunt foarte importante din punc de vedere nutrițional.
  • Afinele roșii - conține multe săruri minerale importante, de exemplu: calciu, magneziu, potasiu, sodiu, fier, zinc, fosfor și mangan. Este sursa bogată în vitaminele A, B, C și E. Datorită conținutului de flavonoide are efect vasoprotector, datorită conținutului de proantocianidine cu efect bactericid, poate ajuta la împiedicarea infecțiilor urinare. Afinele roșii sunt bogate în fenoli, care au efect antioxidant și ajută întărirea sistemului imunitar, protejează împotriva infecțiilor, are efect vasoprotector și de detoxifiere și ajută la regenerarea celulelor.
  • GMO free - produsul NU conține ingrediente modigicate genetic! Produsul Fit Active NEXT este fabricat 100% din ingrediente naturale, nu conține coloranți artificiali sau amelioratori.
  • Ideal balance - în acest produs toate ingredientele sunt în echilibru. Carnea de MIEL cu carnea de PEȘTE care conține acizii grași Omega 3 și Omega 6, foarte digerabile și cu catene lungi. Conține toate ingredientele și vitaminele care sunt necesare pentru alimentația integrală a animalelor.
  • Joint protection - produsul are grijă și de articulațiile animalelor, care este foarte important atât pentru câinii juniori, cât și pentru cei seniori, supraponderali sau cu activitate ridicată. Stăpânii care au încercat deja hrana Fit Active NEXT au ales să fie produsul TWO PAWS UP PRODUCT, având în vedere reacțiile continue a animalelor în timpul alimentației.

Ingrediente: carne și derivate din carne (făină din carne de pește 35%, făină din carne de miel 15,5%), sorg roșu, orez, afine roșii, F.O.S., yucca mojave, glucozamină, condroitină.

Vitamine și săruri minerale cu valoare nutritivă: Lizină 1,2%, metionină 0,4%, Treonină 0.8%, triptofan 0,25%, Arginină 1,3%, Izoleucină 0.8%, leucină 2%, valină 1%, Calciu: 1,7%, Fosfor: 0,7%, Sodiu: 0.6%, Zinc: 93 mg / kg, Cupru: 16 mg / kg, Fier: 330 mg / kg, Mangan: 1 mg / kg, Seleniu: 0,1 mg / kg, Vitamina A: 13.750 UI / kg, Vitamina D3: 1325 mg / kg, Vitamina E: 77 mg / kg, Vitamina B1: 4mg / kg, Vitamina B2: 6 mg / kg, Vitamina B5 (acid pantotheic): 11 mg / kg, Vitamina B6 5 mg / kg, Vitamina B12: 0.03 mg / kg, Biotină: 0.28 g / kg, Niacină (B3) 27 mg / kg, Acidul folic 1 mg / kg, clorură de colina 2206 mg / kg

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13