FitActive ToyDogs Lamb & Fish with Apple & Rice

35.1 Lei

Fit Active Hypoallergenic ToyDogs Lamb, Fish & Apple, Rice este o hrană uscată de înaltă calitate pentru câini de talie mică. Datorită ingredientelor și a componentelor de calitate, hrana ajută la atingerea blanei strălucitoare, în menținerea pigmentației și întărirea blanei. Ingredientele sunt ușoare de digerat, nu încarcă sistemul digestiv a animalului.

Citește descrierea produsului...

Gama de hrană FitActive

FitActive, câștigătorul Marelui Premiu al produselor din Ungaria, este o gamă de hrană maghiară de înaltă calitate și echilibrată pentru câini cu alergii alimentare și probleme de piele și blană. Hrană uscată completă pentru pui de câini, adulți și câini seniori. Hrana FitActive este disponibilă în crochete de dimensiuni mici, medii și mari, pentru a se potrivi nevoilor câinilor de diferite dimensiuni corporale.

Fitactive kutyatápok

Producătorul de hrană FitActive, Panzi Ltd., este prezent de mult timp pe piața maghiară și internațională de hrană pentru animale de companie. Principalele mărci ale companiei (Panzi, GetWild, FitActive) sunt foarte populare în rândul iubitorilor de animale domestice, datorită raportului foarte bun calitate-preț. Odată cu lansarea gamei FitActive, compania a mai „urcat un nivel", prin introducerea pe piață a alimentelor premium/super-premium, pe lângă alimentele „simple" Panzi și cele premium marca GetWild, care sunt de o calitate mult peste medie, cu un gust și o aromă excelente și, prin urmare, sunt perfect adaptate chiar și celor mai pretențioase gusturi ale animalelor noastre de companie. Compania Panzi este, de asemenea, foarte mândră de faptul că hrana FitActive este fabricată în Ungaria și doar din materii prime de origine maghiară.

PanziPet

Alimentele FitActive conțin toate ingredientele - minerale, vitamine - pentru a-i asigura câinelui tău o viață sănătoasă și împlinită. Printre ingredientele principale se numără peștele și mielul, cunoscute ca fiind surse de proteine hipoalergenice, orezul ușor digerabil ca sursă de carbohidrați, precum și merele, perele și afinele ca surse de vitamine și minerale, toate acestea având efecte fiziologice foarte pozitive.

Având în vedere calitatea ridicată a ingredientelor, raportul calitate-preț bun și savoarea, aceste alimente uscate pentru câini au devenit, într-un timp foarte scurt, una dintre cele mai populare în rândul proprietarilor și crescătorilor de câini din Ungaria.

Ca urmare, alimentele FitActive devin din ce în ce mai populare în afara granițelor noastre, fiind exportate în multe țări din Europa, Asia de Sud-Est și Orientul Mijlociu. Ca un exemplu în acest sens, câinii din cadrul poliției din Dubai sunt în prezent hrăniți cu hrana FitActive.

Panzi are grijă și de animalele mai puțin norocoase, fără stăpân, așa că sunt principalii sponsori ai Ligii de Salvare a Animalelor și ai Fundației Maghiare pentru Protecția Pisicilor și, de asemenea, ajută adăposturile de animale din Csömör, Gyömrő și Üröm.

Cele mai cunoscute alimente ale gamei FitActive

FitActive kutyatápok - Magyarországon gyártva

Vă prezentăm lista alimentelor FitActive în funcție de compoziția lor și de unele dintre principalele caracteristici (de exemplu, recomandate pentru câini în funcție de mărimea corporală, mărimea boabelor, trăsătura hipoalergenică etc.). Gama include, de asemenea, alimente speciale pentru câini cu caracteristici specifice, cum ar fi cei cu tipuri unice de blană (alb sau negru strălucitor) sau câini cu un sistem digestiv deosebit de sensibil sau cei care suferă adesea de probleme legate de blană și piele (cum ar fi diferitele rase de bulldog). Există, de asemenea, alimente pentru câini sportivi și de muncă care duc o viață mai activă decât media.

FitActive ToyDogs Lamb & Fish with Apple & Rice

FitActive ToyDogs Lamb & Fish with Apple & Rice

FitActive ToyDogs Lamb & Fish with Apple & Rice este o hrană INTEGRALĂ, datorită conținutului de vitamine și minerale, care sunt esențiale pentru o viață sănătoasă și completă.

Mielul și peștele - ca surse de proteine - pot reduce riscul de alergii alimentare, IDEAL BALANCE reprezintă raportul ideal dintre sursele de proteine pentru câinele dvs. 

Carnea de miel este bogată în vitamina B12, care sprijină diferitele procese de metabolizare, astfel și procesul metabolic a blanei. Vitamina B12 ajută la producerea celulelor roșii. Carnea de miel este sursa perfectă de zinc ușor de absorbit, este bogat în fier și seleniu.

Carnea de peste este bogată în acizi grași nesaturați omega-3 și omega-6, care sprijină buna funcționare a sistemului imunitar, menținerea stării sănătoase a blanei - ca parte a sistemului imunitar la câini - care este foarte important pentru câini.

Foarte rar se pot observa reacții alergice în cazul câinelor cu sensibilitate la proteinele de pui, de aceea formula Fit Active BlackDogs este foarte hipoalergenică. Pentru menținerea sănătății articulațiilor, hrana conține glucozamină condroitină. 

Ingrediente: Carne și derivate din carne (miel min. 26%, făină din carne de pește min. 5%), porumb, grăsime de origine animală, tărâțe, orez, cicoară, morcovi, digest, mere, omega-3, omega-6, glucozamină condroitină, extract yucca schidigera, F.O.S.

Vitamine și minerale cu valoare nutritivă: Lizină 1,15%, Methionină 0,41%, Treonină 0,88%, Triptofan 0,33%, Arginină 1,57%, Isoleucină 0,79%, Leucină 2%, Valină 1%, Calciu 1,98%, Fosfor 1,08%, Sodiu 0,75%, Zinc 93.500 mg/kg, Cupru 16.500 mg/kg, Fier 330.000 mg/kg, Magneziu 33.000 mg/kg, Iod 1.100 mg/kg, Seleniu 0.100 mg/kg, Cobalt 1.100 mg/kg, Vitamina A 13 750 NE/kg, Vitamina D3 1325.500 mg/kg, Vitamina E 77.000 mg/kg, Vitamina K3 2.200 mg/kg, Vitamina B1 4.400 mg/kg, Vitamina B2 6.600 mg/kg, Vitamina B5 11.000 mg/kg, Vitamina B6 5.500 mg/kg, Vitamina B12 0.030 mg/kg, Biotină 0.280 mg/kg, Niacină (B3) 27.500 mg/kg, Acid folicv 1,060 mg/kg, Clorură de colin 2556.352 mg/kg

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13