Food Studio supă de oase de elan sălbatic bio pentru câini

De la 10.4 Lei

Supa de oase de elan sălbatic de la Food Studio, gătită lent timp de 12 ore, este o modalitate excelentă de a-i oferi câinelui dumneavoastră un stimulent al apetitului înainte, în timpul sau ca răsfăț între mese. Oferă o sursă naturală de colagen, susține articulațiile și digestia animalului dumneavoastră de companie și ajută la asigurarea unui aport adecvat de apă pentru câinele dumneavoastră, pentru a promova o hidratare sănătoasă. Un supliment alimentar gustos, perfect pentru o sesiune de hrănire plăcută. Fabricată din cele mai bune ingrediente organice, este de calitate umană, deci este potrivită pentru consumul uman. Aceeași calitate ca și zeama de oase folosită în diversele supe de la Food Studio (de ex. ramen), dar în schimb, nu este condimentată. Hrană hipoalergenică.

Disponibilă și în alte arome pentru o experiență gustativă variată:

Citește descrierea produsului...

Estonian Food Studio este un brand extrem de renumit pentru supele sale de carne. Dar ați auzit vreodată de cealaltă pasiune a lor? Și anume dragostea lor pentru animale! Ei știu exact cum arată ochii câinilor noștri atunci când gătim o oală de ciorbă și știu, de asemenea, cât de repede își curăță animalul de companie castronul atunci când îi dăm o lingură. Dar se poate merge și mai departe, motiv pentru care am consultat medici veterinari cercetători în domeniul alimentar și crescători de animale pentru a afla care ar trebui să fie supa/bulionul de oase perfect pentru câini.

Mai presus de toate, bulionul pentru câini ar trebui să fie sănătos. Dar pentru că Food Studio este o companie gourmet, nu se puteau face compromisuri în privința gustului. Așa că, atunci când a fost vorba de a crea cea mai bună rețetă de a rafina gustul, au apelat din nou la crescători care și-au dat cu părerea și au ajutat la testele de gust, la care au participat 140 de câini de la 52 de crescători (40 de rase diferite), plus câțiva iepuri. 90% dintre câinii participanți la test au băut bulionul cu mare entuziasm. Câinii mai pretențioși au preferat o aromă în detrimentul alteia, dar, în general, marea majoritate a câinilor au fost foarte fericiți să bea bulionul de la Food Studio.

Astfel, pe baza propriei experiențe și a sfaturilor experților, au creat un bulion care este cea mai bună alegere de pe piață pentru câinele dumneavoastră, dar și unul care poate fi consumat de către proprietar. Și, bineînțeles, dacă pisica familiei se uită visătoare la castron, poate avea și ea parte de gustare!

Food Studio csontlevesek kutyáknak

Un bulion bun se face din cele mai bune ingrediente și se fierbe la foc mic timp de 12 ore. Potrivit experților de la Food Studio, pur și simplu nu există o altă modalitate de a face bulion de oase de calitate. Pentru ei nu contează dacă este vorba de un om sau de un câine, supa este întotdeauna făcută în același mod. Singura mică diferență este în rețetă, astfel că bulionul pentru câini este mai închis la culoare și nu conține condimente. Aflați mai multe despre modul în care Food Studio își face bulionul super-premium.

Supa de oase gătită corespunzător este o sursă bogată de colagen, care ajută foarte mult la menținerea flexibilității articulațiilor și la o digestie sănătoasă.

De asemenea, poate ajuta la hidratare, așa că, dacă îi dați supă câinelui dumneavoastră, acesta va fi sigur că va bea suficiente lichide. Sau înlocuiți toate bunătățile și recompensele cu bulion pentru a vă ajuta câinele să slăbească. De asemenea, puteți da bulionul ca atare, dar îl puteți turna și peste o hrană uscată pentru câini, care este un excelent potențiator de aromă. Aflați mai multe despre legătura dintre bulionul de oase și colagen și de ce ar trebui să îi dați bulion câinelui dumneavoastră.

Food Studio Sauces with Liver - Sos de oase suculent cu ficat și legume

Următorul pas în dezvoltarea produsului a fost atunci când producătorul a adăugat ficat și legume la supele de oase "naturale", creând astfel sosurile suculente pe care le vedeți în imaginea de mai jos. Aceste pachete de 100 ml au devenit rapid foarte populare printre animalele noastre de companie și le recomandăm cu căldură dacă sunteți în căutarea unui supliment sănătos și gustos pentru câinele sau pisica dumneavoastră.

Food Studio Sauces

Food Studio supă de oase de elan sălbatic bio pentru câini

Food Studip supa de oase

Caracteristicile și importanța supei de oase de elan sălbatic organic (hrănită cu iarbă) Food Studio:

 • Calitate umană: supa de oase pentru câini este dovedită pe piețele baltice, scandinave și vest-europene, este produsă împreună cu supele Food Studio pentru consumul uman, folosind ingrediente de grad uman, în conformitate cu standardele HACCP, dar are o culoare mai închisă și nu este condimentată, deci este perfect potrivită pentru câini.
 • Sursă naturală de colagen, susține articulațiile și digestia.
 • Foarte recomandată pentru cățeii de talie mare, cu creștere rapidă, datorită proprietăților sale de susținere a articulațiilor.
 • Animalele suferă adesea de deshidratare. Supa hidratează organismul, ajutându-vă animalul de companie să absoarbă suficientă apă pentru a promova o hidratare sănătoasă.
 • Este un supliment alimentar hrănitor și gustos pe care câinii îl vor accepta în aproape toate circumstanțele, astfel încât poate fi de mare ajutor în timpul recuperării după o boală sau atunci când există o lipsă de apetit. Este foarte recomandat de către medicii veterinari pentru recuperarea post-operatorie și pentru a menține sănătoase și hidratate femelele gestante sau care alăptează.
 • Aromă delicioasă, perfectă pentru o hrănire plăcută.
 • Ajută la dietă, înlocuiește crochetele de recompensă cu supă. 
 • Procesul lung de gătire aduce grăsimile la suprafață, permițând eliminarea lor. Acest lucru îl face să aibă zero grăsimi și un conținut scăzut de calorii.
 • Supliment alimentar bun pentru câinii de sport și de muncă.
 • Un ingredient important pentru dietele B.A.R.F., hrană crudă.
 • La câinii mai în vârstă, producția de colagen încetinește, ceea ce face ca aportul de colagen din hrană să fie și mai important.
 • Fabricată din ingrediente organice de înaltă calitate, hipoalergenice.
 • Au fost testate pe 140 de câini de la 52 de crescători (40 de rase diferite) și câțiva iepuri. 90 la sută dintre ei au băut supa de oase cu mare entuziasm. Pentru a citi opiniile crescătorilor, derulați în jos.

Ingrediente: apă, oase de elan, morcovi

 • Ingredientele provin din ferme ecologice.
 • Nu conține lactoză și gluten.
 • Fabricată fără coloranți, arome sau conservanți artificiali.

100 ml de produs conține în medie: 10 kcal / 43 KJ

Conținutul analitic:

 • Proteine 2,5 %.
 • Grăsimi 0 %.
 • Fibre brute 0%
 • Cenușă brută 0,2%
 • Umiditate 97,3 %.

Compoziție analitică medie 230 ml:

 • Sodiu 27.3 mg
 • Colagen 800 mg

Doza zilnică recomandată: 

 • Doza recomandată pentru un câine adult de 10 kg este de 1-2 plic pe zi, dar trebuie adaptată la dieta câinelui, fără a depăși 10% din necesarul zilnic de energie.
 • Se servește la temperatura camerei.

Depozitare: Supele de oase organice Food Studio sunt tratate termic după preparare și pot fi depozitate la temperatura camerei. Odată deschise, acestea pot fi păstrate la frigider și consumate în termen de cinci zile.

Ambalaj: 230 ml într-o pungă de plastic reciclat


Opiniile experților

Crescători estonieni

Liina Vaher Crescător / Președintele Estonian Kennel Club

"Preferatul meu este elegantul Borzoi. Articulațiile rapide și puternice sunt esențiale pentru această rasă înaltă. Așa că le dau în mod regulat supele de carne Food Studio pentru a-i ajuta să se mențină în formă. Nu numai că este bun pentru sănătatea lor, dar le place și gustul! De asemenea, supa este deosebit de bună pentru cățeii cu creștere rapidă, dar este un supliment util și pentru câinii mai în vârstă. După părerea mea, toate rasele de câini sunt născute pentru a alerga, iar supa este o modalitate excelentă de a-i menține în formă :)"

Kristiina Tammik crescător, fotograf / Red Stripe Kennel (Ibiza Podenco)

"Un câine activ are nevoie de cea mai bună dietă. Supa de carne Food Studio este făcută cu ingrediente de calitate, iar câinilor le place gustul. Le înviorează articulațiile, le menține stomacul în ordine și blana strălucitoare. De asemenea, au un castron strălucitor când termină de mâncat."

Tiia Ariko Crescător și dresor de câini / Facultatea de creștere a câinilor - Universitatea Estoniană de Științe ale Vieții: 

"Recomand supa de la FoodStudio pentru câinii pretențioși la mâncare și pentru câinii sportivi, dar este, de asemenea, un supliment excelent pentru câinii cu probleme digestive."

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13