Leonardo Adult Grain-Free Salmon

De la 2700 Lei

Somon delicios pentru iubitorii de pește. Această rețetă Leonardo a fost concepută special pentru pisicile cu intoleranțe alimentare și pentru pisicile care au tendința de a suferi de alergii. Nu conține gluten sau cereale. În această rețetă cerealele au fost înlocuite cu amarant bogat în nutrienți. Fortifică sistemul natural de apărare al organismului cu beta-glucani proveniți din drojdie de bere. Reduce tartrul. Optimizează valoarea pH-ului urinei.

Citește descrierea produsului...

Leonardo Adult Grain-Free Salmon

Ingredientele noastre speciale

Zooplancton marin (creveți krill): Bogat în nutrienți sănătoși și substanțe vitale, cum ar fi acizii grași Omega-3, astaxantina și enzime naturale.

Amarant: Alternativă valoroasă la cereale, fără gluten

Semințe de chia: Susțin digestia cu mucilagii naturale și conțin 20% acizi grași Omega-3.

COMPOZIȚIE: somon proaspăt (30 %); făină de pește din pește oceanic (20 %); amarant (15 %); făină de mazăre; amidon din cartofi; grăsime de pasăre; zooplancton marin, măcinat (krill, 5 %); ou, uscat (5 %); ficat de pasăre, hidrolizat; drojdie de bere, uscată (2,5 %); sâmburi de struguri degresați; semințe de chia (1,3 %); păstăi de roșcovă, uscate; clorură de potasiu; inulină din cicoare 

CONSTITUENȚI ANALITICI: proteine 32 %; conținut de grăsimi 20 %; cenușă brută 8,4 %; fibre brute 2,8 %; umiditate 10 %; calciu 1,1 %; fosfor 0,8 %; sodiu 0,4 %; magneziu 0,09 %

ADITIVI PER KG

  • Aditivi nutriționali: vitamina A 15.000 U.I.; vitamina D3 1.500 U.I.; vitamina E 150 mg; vitamina C (ca monofosfat ascorbil, sare de sodiu) 245 mg; taurină 1.400 mg; cupru (sulfat de cupru (II), pentahidrat) 15 mg; fier (sulfat de fier (II), monohidrat) 200 mg; mangan (oxid de mangan (II) ) 50 mg; zinc (oxid de zinc) 150 mg; iod (iodat de calciu, anhidru) 2,5 mg; seleniu (selenit de sodiu) 0,15 mg

Aditivi tehnologici: lecitină 2.000 mg; extracte de tocoferol din uleiuri vegetale (= vitamina E naturală) 80 mg

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13