Meatlove Rindermenu - Ruladă 100% din carne pură de vită cu tripa verde și amestec de legume

De la 8760 Lei

Ruladă de carne fără gluten, gătită la temperatură scăzută cu aburi, fără antibiotice. Poate fi păstrată la temperatura camerei fiind ideală și pentru vacanțe. Hrană cu conținut ridicat de carne pură de vită, cu legume și mazăre verde. Datorită unui proces delicat, își păstrează valoarea nutritivă originală a ingredientelor, fără adaos de vitamine, conservanți sau aditivi. Carnea provine de la animale crescute în ferme și, prin urmare, este de cea mai bună calitate. Produs german.

Citește descrierea produsului...
Meatlove Rindermenu - Ruladă din carne pură de vită

6.4 kg | 16 x 400 g | 16 buc rulade

În stoc
152 puncte de fidelitate
350 30 Lei

Meatlove Rindermenu - Ruladă din carne pură de vită

O ruladă de carne gătită cu aburi fără gluten, la temperatură scăzută, de la Meatlove, care poate fi, de asemenea, de un mare ajutor în vacanță. Ușor de digerat, poate fi păstrată la temperatura camerei, calitate germană excelentă.

Datorită unui proces delicat, își păstrează valoarea nutritivă originală a ingredientelor, fără adaos de vitamine, conservanți sau aditivi.

Rulada poate fi administrată atunci când doriți să gătiți pentru animalul dvs. de companie și să completați ce ați gătit cu o garnitură.

Ingrediente: 80% carne de vită și organe comestibile (30% carne de vită, 25% tripa verde de vită, 15% plămâni de vită, 6% inimă de vită, 4% ficat de vită) 12,1% dovlecei, alune măcinate, semințe de dovleac măcinate, ulei de floarea soarelui, sare de mare, pudră de coajă de ou, minerale, extract din rădăcină de yucca.

Instrucțiuni de hrănire:

  • Până la 5 kg: 150 g,
  • Între 5 - 10 kg: 250 - 300 g,
  • Între 10 - 20 kg: 300 - 400 g,
  • Între 20 - 30 kg: 400- 600 g.

Ingrediente analitice:

  • Proteine brute: 13,7%,
  • Grăsime brută: 3,9%,
  • Cenușă brută: 3%,
  • Fibre brute: 2,2%,
  • Conținut de umiditate: 71,1%,
  • Carbohidrați 3,1%.

Ca = 0.12%, Ph = 0.25%.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13