Meatlove Frischer Lachs - Ruladă 100% din carne de somon proaspăt și vită cu morcovi, fulgi de cocos și spirulina pt câni

De la 8760 Lei

Ruladă hipoalergenică de carne fără gluten, gătită la temperatură scăzută cu aburi, fără antibiotice. Poate fi păstrată la temperatura camerei fiind ideală și pentru vacanțe. Hrană cu conținut ridicat de carne din somon proaspăt cu morcovi, fulgi de cocos și spirulina. Datorită unui proces delicat, își păstrează valoarea nutritivă originală a ingredientelor, fără adaos de vitamine, conservanți sau aditivi. Carne de cea mai bună calitate. Produs german.

Citește descrierea produsului...
Meatlove Frischer Lachs - Ruladă din carne de somon proaspăt

9.6 kg | 12 x 800 g | 12 buc rulade

În stoc
160 puncte de fidelitate
368 40 Lei
Meatlove Frischer Lachs - Ruladă din carne de somon proaspăt

6.4 kg | 16 x 400 g | 16 buc rulade

În stoc
152 puncte de fidelitate
350 30 Lei

Meatlove Frischer Lachs - Ruladă din carne de somon proaspăt

O ruladă de carne gătită cu aburi fără gluten, la temperatură scăzută, de la Meatlove, care poate fi, de asemenea, de un mare ajutor în vacanță. Ușor de digerat, poate fi păstrată la temperatura camerei, calitate germană excelentă. 

Datorită unui proces delicat, își păstrează valoarea nutritivă originală a ingredientelor, fără adaos de vitamine, conservanți sau aditivi.

Instrucțiuni de hrănire:

  • Până la 5 kg: 150 g,
  • Între 5 - 10 kg: 250 - 300 g,
  • Între 10 - 20 kg: 300 - 400 g,
  • Între 20 - 30 kg: 400- 600 g.

Cantitatea poate varia în funcție de activitatea și vârsta câinelui.

Ingrediente: 80% somon și carne de vită (31% somon, 29% carne de vită, 15% inimă de vită, 5% ficat de vită), 12,5% morcov, 2,8% nucă de cocos rasă, 2% dovleac, semințe de dovleac măcinate, sare de mare, pudră de coajă de ou, spirulină, extract de rădăcină de yucca.

Ca: 0,06 % P: 0,20%.

Constituenți analitici: proteine brute: 11,8%, grăsimi brute: 6,4%, cenușă brută: 1,9%, fibre brute: 2,3% umiditate: 70,4%, carbohidrați 7,1%.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13