Tickless Pet aparat repelent căpușe și purici cu ultrasunet

De la 88.8 Lei

Aparat repelent cu ultrasunet împotriva căpușelor și puricilor, pentru câini și pisici. Vă va ajuta să preveniți sau să îndepărtați paraziții externi într-un mod igenic și sigur. Prin fixarea simplă a  dispozitivului minuscul pe zgarda pisicii sau a câinelui, paraziții pot fi ținuți la distanță timp de 6-12 luni după activare, astfel tu și animăluțul tău sunteți liberi să vă bucurați de natură. Acest produs electronic de dimensiune mică este soluția ideală pentru a menține căpușele departe în timpul activităților sportive în aer liber, plimbări, picnicuri sau de camping, într-un mod ecologic și fără contraindicații de orice fel.

Citește descrierea produsului...

Tickless Pet aparat repelent căpușe și purici cu ultrasunet

Pet TickLess trebuie să fie atașat la zgardă cu clipul încorporat.

Deosebit de potrivit pentru animalele slăbite de boală sau care se joacă cu copii, pentru căței și pisici, pentru animale de companie bătrâne sau gestante și cele care alăptează.

Raza de acțiune: aproximativ 1,5 metri.

Mod de utilizare: trageți limbuța afară de sub baterie pentru activarea produsului. Bateriile nu se pot înlocui, produsul funcționează un an.

Activarea produsului este semnalizat de 4 lumini consecutive. Funcționarea produsului se poate verifica prin apăsarea butonului, dacă se aprinde lumina roșie, atunci produsul funcționează. În mod contrar vă rugăm să ne contactați.

Aplicați aparatul pe zgarda câinelui cu partea grilată în partea opusă a corpului animalului. După contactul cu apa, lăsați aparatul să se usuce, astfel apa nu va cauza probleme în funcționarea produsului. Datorită dimensiunilor produsului nu se recomandă depozitarea la îndemâna copiilor.

Câteva informații suplimentare referitoare la folosirea produsului:

  • partea grilată a produsului trebuie verificat în mod repetat, și dacă este nevoie îndepărtați murdăria sau praful din drumul ultrasunetelor
  • după contactul cu apa, aparatul nu funcționează temporar, dar după ce se usucă oferă din nou protecție (nu este impermeabil, dar este rezistent la apă în cantitate mică - nu se recomandă scăldatul cu acest aparat)
  • în locurile foarte afectate de căpușe, de ex. trecând peste cuib de căpușe, produsul nu oferă protecție 100%
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13