Union Bio EquiSprint gel de încălzire

129.1 Lei

Suprasolicitarea musculară este frecventă la cai, iar simptomele includ, de obicei, probleme de mobilitate, oboseală, rigiditate, umflături și durere. Union Bio EquiSprint Warming Gel este un preparat pe bază de plante care conține componente care activează căldura și încălzesc. Utilizarea sa este recomandată înainte de competiții și activități sportive. Acesta reduce rigiditatea și riscul de întinderi.

Citește descrierea produsului...

_

Union Bio EquiSprint gel de încălzire

Gelul de încălzire Union Bio EquiSprint nu este destinat doar încălzirii: ajută la ameliorarea durerilor musculare și este util și pentru caii mai în vârstă și pentru caii cu dureri articulare cronice.

  • Conține ingrediente termoactivatoare și încălzitoare care stimulează funcția musculară
  • Util pentru scurtarea timpului de încălzire cu efecte de lungă durată
  • Utile pentru ameliorarea durerilor musculare
  • Ideal pentru caii de sport, caii de muncă și caii bătrâni.
  • Din cauza prezenței Capsicum annuum (piper comun), preparatul este considerat dopant și nu este potrivit pentru utilizarea în competiții. Nu se utilizează cu 5 zile înainte de competiție.

Compoziție: apă, MATRICE U.B.®, ulei din frunze de Cinnamomum cassia, ulei din flori de Rosmarinus officinalis.

Mod de utilizare: se aplică pe zona afectată cu un masaj ușor și se masează până la absorbția completă.

Depozitare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de surse de căldură și lumină.

FITO-BIBLIOGRAFIE

  • MATRICE U.B.B.®: Extract apos de Olea europaea (măslin).
  • Cinnamomum cassia (scorțișoară chinezească): încălzitor, îmbunătățește circulația sângelui, antiinflamator și analgezic
  • Capsicum annuum (piper comun): proprietăți analgezice

ALTE INFORMAȚII

Caii sunt adesea afectați de suprasolicitarea musculară, care se manifestă de obicei sub formă de probleme de mobilitate, oboseală, rigiditate, umflături musculare și dureri mai mult sau mai puțin pronunțate.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13