Acana Wild Prairie Cat & Kitten hrană pentru pisici

De la 113.3 Lei

Hrana uscata pentru pisici Acana Wild Prairie 4.5kg - hrana uscata super premium pentru pisici de orice varsta si rasa, care nu contine cereale, bogata in proteine regasite in hrana naturala a pisicii.

Citește descrierea produsului...

Acana Wild Prairie Cat & Kitten hrană pentru pisici

Caracteristici:

  • Fara sa contina cereale si cartofi, pentru a reduce carbohidratii nedoriti, ACANA Wild Prairie contine fructe si legume proaspete si integrale din insoritele noastre livezi si solurile negre de preerie.
  • Cu un continut de 70% pui bogat nutritiv, curcan, oua si peste, ACANA Wild Prairie Cat & Kitten potriveste adaptarea evolutiva a pisicii la hrana bogata in carne si proteine si la varietatea de carne proaspata, reflectand diversitatea hranirii naturale a pisicii.
  • Sursa marina de Omega 3(DHA, EPA) provenit de la hering salbatic New Brunswick pentru o imunitate sustinuta si perntru o piele sanatoasa si o blana superba – simbolul exterior al pisicii tale care evidentiaza sanatatea si vitalitatea.

INGREDIENTE: Pui dezosat, carne de pui deshidratata, carne de curcan deshidratata, curcan dezosat, grasime de pui, naut, linte rosie, ficat de pui, biban galben dezosat, mazare verde, linte verde, oua integrale, mazare galbena, ulei de hering, trifoi uscat, varec uscat, dovlecel verde, dovleac, spanac verde, morcovi, mere, pere, merisoare, amestec de tocoferoli (conservanti), radacina de cicoare, radacina de papadie, musetel, frunze de menta, radacina de ghimbir, chimen, curcuma, macese, ficat de pui freeze-dried, ficat de curcan freeze-dried, pui freeze-dried, curcan freeze-dried, Enterococcus faecium produs de frmentatie deshidratat, plus vitamine si minerale de calitate premium.

ADITIVI: Proteinat de zinc, Proteinat de cupru, Supliment de Vitamina A, Supliment de Vitamina D3, enterococcus faecium produs de fermentatie deshidratat.

CONCEPUT PENTRU CARNIVORI - Pisica sau puiutul tau de pisica au evoluat ca un carnivor, ceea ce inseamna ca sunt adaptati la o hrana bogata in carne, proteine si grasimi. Pe baza acestui fapt biologic, si pentru a realiza o analiza nutritionala care reflecta hrana pe care Mama Natura ar oferi-o pisicii tale, ACANA este incarcata cu proteine nutritive din carne si grasimi, limitand in același timp carbohidratii nedoriti, cerealele cu indice glicemic ridicat si amidonul.

ANALIZA NUTRITIONALA: Proteina - 35%, Grasimi - 20%, Omega-6 - 3%, Omega-3 - 0,5%, Fibre - 3%, Umiditate - 10%, Calciu - 1,2%, Fosfor - 1%.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13