Animonda Carny Ocean conserve de ton și fructe de mare

De la 104.4 Lei

Conserva de ton și fructe de mare Animonda Carny Ocean este o hrană delicioasă și gourmet pentru pisici, într-o cutie cu o singură porție. Fileuri suculente de ton sau somon, rafinate cu garnituri gustoase.

Citește descrierea produsului...

Produse similare

Povestea brandului Animonda a început în anul 1991, cu o viziune de a produce hrană pentru animale de companie de înaltă calitate. Inspirați de natură și de o moștenire tradițională în carmangerie, ei dezvoltă alimente pentru câini și pisici care se disting cu adevărat față de concurență - totul pentru câini și pisici sănătoși și fericiți și pentru stăpânii lor mulțumiți, care vor să fie siguri că animalele lor de companie iubite primesc doar ce e mai bun. Când vine vorba de ingredientele pe care le folosesc în produsele lor, preferă ingredientele naturale și aromele reale în locul celor artificiale, conform unor rețete care se potrivesc speciei și nevoilor acesteia. Prin urmare, nu vei găsi coloranți artificiali, zahăr adăugat sau soia în niciun produs Animonda. Toate produsele lor sunt dezvoltate pe baza celor mai recente descoperiri științifice, în strânsă colaborare cu nutriționiști și medici veterinari, pentru a asigura în toate cazurile o alimentație sănătoasă și adaptată speciilor de animale.  

Animonda dispune de o gamă largă de produse pentru câini și pisici în toate etapele vieții. Poți alege dintr-o gamă largă de arome: carne de miel, pui, vită, curcan, rață, iepure și vânat, precum și pește, fructe, legume, creveți, și chiar brânză. Alimentele Animonda sunt, în mod natural, de cea mai bună calitate germană, ceea ce garantează că animalul tău de companie le va adora, iar dacă profiți de varietatea de arome, poți fi siguri că nu se va plictisi de ele.

9868ceff26948b4be840f86256676fe8.w3000.h600. CR0,0,3000,600 SX1500

Gama de produse pentru pisici

Hrana pentru pisci Animonda Vom Feinsten ideală pentru pisicile pretențioase care iubesc ingredientele din carne selecționată și rețetele excepțional de delicioase. Un răsfăț unic care va impresiona orice pisică în creștere, adultă sau mai în vârstă, cu îmbucături extra gustoase. Rețeta este alcătuită din ingrediente excepționale din carne, cum ar fi ton albacore sau fazan - completate de acompaniamente gustoase, cum ar fi brânză, morcovi, spanac și multe alte delicatese.

feinstencat

Bunătățile umede Animonda Carny sunt delicioase și sănătoase. Pisicile sunt carnivore prin natura lor și le plac alimentele cu conținut ridicat de carne. De aceea, mâncarea pentru pisici Carny este făcută cu ingrediente proaspete și cărnoase - toate ingredientele sunt procesate rapid și delicat în timpul producției, astfel încât produsul finit să rămână bogat în nutrienți. Mineralele și vitaminele esențiale din hrana completă Carny vor satisface nevoile nutriționale ale pisicii dumneavoastră în orice etapă a vieții.

 • Animonda Carny Ocean - se găsește într-o gamă de variante interesante de pește, asigurând varietatea și aportul necesar de acizi grași omega
 • Animonda Carny Single Protein - Cereale, soia și zahăr fără zahăr, diete complete din carne cu o singură proteină animală, cu toți nutrienții esențiali
 • Animonda Carny Cat Drink - asigurați-vă că pisicile au un aport adecvat de lichide. Din păcate, pisicile beau adesea prea puțin. Această băutură gustoasă pentru pisici, cu cele mai fine arome naturale, vă încurajează animalul de companie să bea mai mult și, astfel, să își mărească aportul de lichide.
 • Animonda Carny pliculețe cu carne - din carne proaspătă, fără grâu, zahăr sau soia. Este alcătuită exclusiv din carne proaspătă și organe comestibile, oferind pisicii dumneavoastră o dietă naturală

81da2fcb 21a6 45f6 97a8 c9f1df386487. CR0,0,970,300 PT0 SX970 V1

Animonda Carny Ocean conserve de ton și fructe de mare

Pisicile sunt încântate atunci când le oferim o "zi de pește" cu hrana delicioasă cu pește de la Animonda.

Hrana pentru pisici Animonda Carny Ocean vine într-o varietate de arome diferite, asigurând varietate în bolul de mâncare. 

Ingrediente:

 • Ton și fructe de mare: ton (48%),
 • Bulion,
 • Creveți și calamari (6%)

Aditivi: Producătorul afirmă că nu conțin aditivi.

Componente analitice:

 • proteine ​​11,0%
 • grăsime brută 1,0%
 • fibre brute 0,4%
 • cenusa 2,0%
 • umiditate 83,0%

Arome și ingredientele lor:

 • Somon și sardine mici: somon (49%), bulion de carne, sardine mici (2%)
 • Ton albacore și creveți: ton alb (45%), bulion de carne, creveți (7%)
 • Ton și fructe de mare: ton (48%), bulion de carne, creveți și calamari (6%)
 • Ton alb și carne de vită: Ton alb (42%), bulion de carne, carne de vită (7%).
 • Ton alb și roșioară: ton alb (42%), bulion de carne, roșioară (7%).
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13