Animonda Cat Carny Adult conservă cu vită, cerb și afine roșii

De la 49.4 Lei

Animonda Cat Carny Adult, bovine, căprioară și afine roșii este o hrană umedă integrală pentru pisici adulte. După natura lor, pisicile sunt carnivore. Doar din legume nu pot beneficie de nutrienții necesari lor, care nu s-a schimbat în acești 3500 de ani petrecuți lângă oameni. Hrana pentru pisici Carny a fost fabricat doar din carne proaspătă, cum ar fi: inimă, plămâni, carne și ficat.

Citește descrierea produsului...

Produse similare

Povestea brandului Animonda a început în anul 1991, cu o viziune de a produce hrană pentru animale de companie de înaltă calitate. Inspirați de natură și de o moștenire tradițională în carmangerie, ei dezvoltă alimente pentru câini și pisici care se disting cu adevărat față de concurență - totul pentru câini și pisici sănătoși și fericiți și pentru stăpânii lor mulțumiți, care vor să fie siguri că animalele lor de companie iubite primesc doar ce e mai bun. Când vine vorba de ingredientele pe care le folosesc în produsele lor, preferă ingredientele naturale și aromele reale în locul celor artificiale, conform unor rețete care se potrivesc speciei și nevoilor acesteia. Prin urmare, nu vei găsi coloranți artificiali, zahăr adăugat sau soia în niciun produs Animonda. Toate produsele lor sunt dezvoltate pe baza celor mai recente descoperiri științifice, în strânsă colaborare cu nutriționiști și medici veterinari, pentru a asigura în toate cazurile o alimentație sănătoasă și adaptată speciilor de animale.  

Animonda dispune de o gamă largă de produse pentru câini și pisici în toate etapele vieții. Poți alege dintr-o gamă largă de arome: carne de miel, pui, vită, curcan, rață, iepure și vânat, precum și pește, fructe, legume, creveți, și chiar brânză. Alimentele Animonda sunt, în mod natural, de cea mai bună calitate germană, ceea ce garantează că animalul tău de companie le va adora, iar dacă profiți de varietatea de arome, poți fi siguri că nu se va plictisi de ele.

9868ceff26948b4be840f86256676fe8.w3000.h600. CR0,0,3000,600 SX1500

Gama de produse pentru pisici

Hrana pentru pisci Animonda Vom Feinsten ideală pentru pisicile pretențioase care iubesc ingredientele din carne selecționată și rețetele excepțional de delicioase. Un răsfăț unic care va impresiona orice pisică în creștere, adultă sau mai în vârstă, cu îmbucături extra gustoase. Rețeta este alcătuită din ingrediente excepționale din carne, cum ar fi ton albacore sau fazan - completate de acompaniamente gustoase, cum ar fi brânză, morcovi, spanac și multe alte delicatese.

feinstencat

Bunătățile umede Animonda Carny sunt delicioase și sănătoase. Pisicile sunt carnivore prin natura lor și le plac alimentele cu conținut ridicat de carne. De aceea, mâncarea pentru pisici Carny este făcută cu ingrediente proaspete și cărnoase - toate ingredientele sunt procesate rapid și delicat în timpul producției, astfel încât produsul finit să rămână bogat în nutrienți. Mineralele și vitaminele esențiale din hrana completă Carny vor satisface nevoile nutriționale ale pisicii dumneavoastră în orice etapă a vieții.

  • Animonda Carny Ocean - se găsește într-o gamă de variante interesante de pește, asigurând varietatea și aportul necesar de acizi grași omega
  • Animonda Carny Single Protein - Cereale, soia și zahăr fără zahăr, diete complete din carne cu o singură proteină animală, cu toți nutrienții esențiali
  • Animonda Carny Cat Drink - asigurați-vă că pisicile au un aport adecvat de lichide. Din păcate, pisicile beau adesea prea puțin. Această băutură gustoasă pentru pisici, cu cele mai fine arome naturale, vă încurajează animalul de companie să bea mai mult și, astfel, să își mărească aportul de lichide.
  • Animonda Carny pliculețe cu carne - din carne proaspătă, fără grâu, zahăr sau soia. Este alcătuită exclusiv din carne proaspătă și organe comestibile, oferind pisicii dumneavoastră o dietă naturală

81da2fcb 21a6 45f6 97a8 c9f1df386487.  CR0,0,970,300 PT0 SX970 V1

Animonda Cat Carny Adult conservă cu vită, cerb și afine roșii

Fiecare produs a fost fabricat cu ajutorul celor mai noi technologii alimentare, având în vedere diversitatea raselor pisicilor și a nevoilor acestora, alimentând corespunzător pisicile în mod natural, curat, fără armatizanți, coloranți și conservanți artificiali. Hrana Carny Adult este o hrană umedă naturală, fabricată pentru pisici adulte, completat cu săruri minerale și vitamine esențiale.

Ingrediente: 57% bovine (plămâni, inimă, rinichi, carne , uger), 8% carne de căprioară, 1% afine roșii, carbonat de calciu.

Săruri minerale, vitamine (/kg): vitamina D3: 200 UI, vitamina E2: 0,2 mg, vitamina E5: 1,5 mg, vitamina E6: 10 mg

Energie metabolizată: 0,41 MJ la fiecare 100 g

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13