Animonda Grancarno Single Protein conservă cu miel

De la 10440 Lei

Animonda GranCarno Single Protein cu miel este o conservă de calitate pentru câini adulți. Este fabricată din carne de calitate superioară, cu o singură sursă de proteine animale. Fără cereale, fără gluten și fără zahăr, rețetă completă din Germania.

Citește descrierea produsului...

Povestea brandului Animonda a început în anul 1991, cu o viziune de a produce hrană pentru animale de companie de înaltă calitate. Inspirați de natură și de o moștenire tradițională în carmangerie, ei dezvoltă alimente pentru câini și pisici care se disting cu adevărat față de concurență - totul pentru câini și pisici sănătoși și fericiți și pentru stăpânii lor mulțumiți, care vor să fie siguri că animalele lor de companie iubite primesc doar ce e mai bun. Când vine vorba de ingredientele pe care le folosesc în produsele lor, preferă ingredientele naturale și aromele reale în locul celor artificiale, conform unor rețete care se potrivesc speciei și nevoilor acesteia. Prin urmare, nu vei găsi coloranți artificiali, zahăr adăugat sau soia în niciun produs Animonda. Toate produsele lor sunt dezvoltate pe baza celor mai recente descoperiri științifice, în strânsă colaborare cu nutriționiști și medici veterinari, pentru a asigura în toate cazurile o alimentație sănătoasă și adaptată speciilor de animale.  

Animonda dispune de o gamă largă de produse pentru câini și pisici în toate etapele vieții. Poți alege dintr-o gamă largă de arome: carne de miel, pui, vită, curcan, rață, iepure și vânat, precum și pește, fructe, legume, creveți, și chiar brânză. Alimentele Animonda sunt, în mod natural, de cea mai bună calitate germană, ceea ce garantează că animalul tău de companie le va adora, iar dacă profiți de varietatea de arome, poți fi siguri că nu se va plictisi de ele.

Animonda

Gama de produse pentru câini

Hrana la tăvițe pentru câini Animonda Vom Feinsten răsfață gurmanzii pretențioși cu ingrediente din carne selecționată de cea mai bună calitate. Rețetele apetisante vor încânta cățeii, adulții și câinii mai în vârstă de toate dimensiunile corporale. Peste 20 de alimente gustoase Vom Feinsten îți așteaptă câinele - în sosuri delicioase, pateuri fragede sau cu o selecție gourmet irezistibilă la mijlocul mesei. Atenție, niciun prieten patruped nu-i poate rezista!

feinstencat

Animonda GranCarno este o hrană umedă în conservă, delicioasă și sănătoasă. Procesarea rapidă și delicată a ingredientelor proaspete și suculente asigură păstrarea tuturor vitaminelor și mineralelor esențiale în hrana umedă. Hrana pentru câini GranCarno sprijină câinii în toate etapele vieții lor. Produse germane de înaltă calitate pe care câinii le adoră - Gustul nealterat al cărnii GranCarno îl va încânta pe prietenul tău cu patru picioare din nou și din nou.

  • Animonda GranCarno Single Protein - produsă din carne de calitate superioară, cu o singură sursă de proteine animale. Fără cereale, gluten și zahăr, rețetă integrală din Germania. Excelentă pentru hrănirea câinilor cu stomacuri sensibile sau alergii alimentare.
  • Animonda GranCarno Superfoods - nu conține cereale și, prin urmare, este o alegere bună pentru câinii cu intoleranțe. Fiecare variantă conține doar o singură sursă de proteine de origine animală. Suplimentată cu nutrienți valoroși, cum ar fi compuși vegetali secundari, minerale, oligoelemente și antioxidanți
  • Animonda GranCarno conserve - conservele GranCarno Original conțin o proporție foarte mare de carne selecționată și de calitate, minerale și vitamine. Nu conține conservanți, coloranți, zahăr și soia. Bucățile de carne irezistibil de suculente vor fi irezistibile chiar și pentru cel mai pretențios câine.

hund frisst aus napf markenseite grancarno aktion 1600x550

Animonda Grancarno Single Protein conservă cu miel

Animonda GranCarno Adult Single Protein cu carne de miel este alcătuită din ingrediente de o calitate deosebit de ridicată, ceea ce o face alegerea perfectă pentru proprietarii cu câini pretențioși. Hrana umedă de fabricație germană este făcută din carne atent selecționată, 100% proaspătă și gustoasă, și conține o singură sursă de proteine animale.

Această hrană completă este o completare excelentă la dieta zilnică a câinilor adulți. Fiind fără cereale și gluten, este ideală și pentru câinii cu stomacuri sensibile sau cu intoleranțe alimentare. În procesul de producție nu a fost adăugat zahăr sau soia. Animonda GranCarno Adult Single Protein îi oferă animalului tău de companie toți nutrienții de care are nevoie, zi de zi.

Ingrediente: Miel (65%, inimă, ficat, plămâni, burtă), carbonat de calciu, clorură de sodiu.

Componente analitice:

  • proteine ​​11,0%
  • grăsime brută 8,0%
  • fibre brute 0,5%
  • cenusa 2,5%
  • umiditate 75,0%
Animonda Grancarno Single Protein cu Miel - Ghid de hrănire
Greutatea câinelui Porție zilnică
3-9 kg 200-400 g
15-55 kg 600-800 g

 

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13