Aptus Apto-Flex Chew Mini

De la 75.6 Lei

Aptus Apto-Flex Chew Mini este o tabletă masticabilă care conține un nivel ridicat de glucozamină, MSM și condroitină pentru câinii și pisicile de talie mică, pentru a proteja articulațiile, pentru a le menține flexibilitatea și mobilitatea. Dacă animalul dumneavoastră de companie refuză să accepte tablete tari sau sirop, consistența sa moale îl face deosebit de recomandat. De asemenea, poate fi administrat ca măsură preventivă.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

Începând cu anii 1990, Aptus® a devenit o parte din viața proprietarilor de animale de companie, bazându-se pe cunoștințe științifice pentru a crea o gamă de medicamente de înaltă calitate și ușor de utilizat. Feedback-ul din partea proprietarilor și a animalelor lor de companie, precum și a medicilor veterinari care le îngrijesc, ghidează dezvoltarea produselor lor. Scopul este de a crea produse gustoase și populare care să susțină cât mai bine sănătatea câinilor și pisicilor noastre. Aptus® este o marcă înregistrată a Grupului Orion. Medicii veterinari, oamenii de știință și cercetătorii lor lucrează în mod constant pentru a dezvolta produse pentru bunăstarea și fericirea animalelor noastre.

329526777 899356921248842 82044768203214586 n

Gama de suplimente alimentare și medicamente Aptus poate susține animalele de companie de aproape orice rasă, vârstă și mărime, cu o gamă foarte largă de produse pentru a le satisface nevoile. De ce îi recomandăm cu încredere?

 • Eficacitate: Produsele Aptus sunt recomandate pentru eficacitatea și efectele lor pozitive. Aceste produse sunt special concepute pentru a aborda problemele care afectează sănătatea și bunăstarea animalelor de companie, inclusiv problemele articulare, tulburările digestive sau îmbunătățirea stării blănii și a pielii
 • Fiabilitate: De 30 de ani, marca servește la cel mai înalt nivel nevoile proprietarilor și ale animalelor de companie, cu un succes neîntrerupt
 • Ingrediente de calitate: Produsele Aptus conțin ingrediente de înaltă calitate și bine tolerate de animalele de companie. Aceste ingrediente ajută la menținerea unei nutriții și a unei sănătăți echilibrate
 • Gamă largă de produse: Aptus are o gamă largă de produse diferite pentru a rezolva diferite nevoi și probleme.
 • Recomandări veterinare: Produsele Aptus sunt adesea recomandate de către medicii veterinari și alți profesioniști în domeniul sănătății animalelor de companie, deoarece oferă soluții bazate pe știință pentru problemele de sănătate ale animalelor de companie.
 • Siguranță: Aptus este o marcă angajată în îmbunătățirea siguranței și bunăstării animalelor de companie. Produsele lor sunt sigure și respectă reglementările în materie de sănătate

Care sunt domeniile în care produsele Aptus oferă sprijin pentru animalele noastre de companie?

 • Produse pentru articulații și mobilitate: Menținerea șoldurilor și articulațiilor sănătoase este esențială pentru ca animalul dvs. de companie să trăiască o viață fericită și sănătoasă alături de dvs. Articulațiile sănătoase nu sunt necesare doar pentru activitățile sportive, ci și pentru sarcini zilnice simple, cum ar fi să se ridice și să meargă la culcare. În cazul animalelor de companie mai mari sau în vârstă, trebuie acordată o atenție sporită susținerii sistemului musculo-scheletal.
 • Pentru blană și o piele sănătoasă: Sub blana strălucitoare se află pielea, care uneori are nevoie de o atenție sporită. Pielea uscată și iritată nu este amuzantă pentru nimeni, iar animalele noastre de companie nu fac excepție. Alegeți șampoane blânde pentru curățare, suplimentați-le dieta cu acizi grași ectra sau încercați o cremă hidratantă - veți găsi acestea și multe altele în această categorie.
 • Preparate pentru a promova și menține echilibrul stomacului și al tractului intestinal: Un tract intestinal sănătos și funcțional este esențial pentru bunăstarea generală a animalului dumneavoastră de companie. Gama de produse pentru sistemul digestiv Aptus include produse atât pentru prevenirea, cât și pentru tratarea problemelor existente.
 • Sănătatea ochilor și a urechilor: Cu toții ne dorim ca animalele noastre de companie să aibă ochii strălucitori și să fie sănătoase. Gama Aptus Eye & Ear include produse hidratante și lubrifiante pentru ochi, precum și produse de curățare blândă și protectoare pentru urechi.
 • Obținerea și menținerea unui echilibru comportamental: Este dificil pentru un proprietar de animale de companie să vadă că iubitul său câine sau pisică se luptă cu probleme de comportament. Tabletele masticabile calmante Aptus Relax sunt un produs cu acțiune rapidă, care poate fi administrat cu până la 30 de minute înainte de o situație stresantă preconizată.
 • Stimularea generală a sistemului imunitar: Alimente suplimentare pentru animale de companie care conțin minerale, vitamine și oligoelemente esențiale.
 • Pentru probleme urinare
 • Pentru a sprijini recuperarea după o accidentare sau o intervenție chirurgicală

Aptus Apto-Flex Chew Mini tablete masticabile care conțin glucozamină, MSM și condroitină

Aptus Apto-Flex Chew Mini comprimate masticabile caracteristici:

 • Dacă animalul dvs. de companie merge rigid, are probleme în a se ridica după un pui de somn sau este reticent la plimbare sau la joacă, încercați gama Apto-Flex.
 • Comprimatele masticabile cu aromă de ficat de pui susțin sănătatea articulațiilor cu glucozamină, MSM, condroitină și acid hialuronic pentru a menține articulația confortabilă, suplă și mobilă.
 • Recomandat pentru câini de talie mică și pisici.
 • Poate fi administrat zilnic ca hrană de recompensă sau ca parte a meselor.
 • Conține: glucozamină, MSM, sulfat de condroitină, acid hialuronic, vitamina C și mangan pentru a oferi sprijin

Dozaj - Doza de întreținere recomandată:

 • <5 kg 1/2 comprimat masticabil
 • 6-10 kg 1 comprimat masticabil
 • pentru câinii de peste 10 kg, utilizați Apto-Flex Chew pentru câini de talie medie și mare.

Se recomandă dublarea dozei pentru primele 4-6 săptămâni sau la nevoie.
Urmați întotdeauna recomandările medicului veterinar.

Conținutul unei tablete masticabile (1,5 g):

Conținut analitic: Glucosamină 200mg, MSM 150mg, sulfat de condroitină 50mg, acid hialuronic 10mg, vitamina C 25mg, mangan 35mg.

Ingrediente: Făină de ovăz, drojdie de bere, glucozamină din fermentație (13,3%), metilsulfonilmetan (MSM) (10%), aromă de pui pe bază de plante (5%), ulei de șofran (Carthamus tinctorius), mitocondroitină sulfat din fermentație microbiană ( 3,3%), pectină de citrice, acid hialuronic (0,7%).

Aditivi tehnologici: antioxidanți (extracte de tocoferol din uleiuri vegetale (1b306), agenți de gelificare (gumă arabică), emulgatori (lecitină de floarea-soarelui), conservanți (acid sorbic, acid propionic).

Aptus Apto-Flex Chew Mini comprimate masticabile 40 buc.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13