Aptus Recovery Booster Cat pastă pentru convalescență

44.3 Lei

Aptus Recovery Booster Cat este o pastă de recuperare pentru pisici. Pasta oferă energie sub formă de grăsimi și trei aminoacizi esențiali pisicilor care se află în recuperare sau fără poftă de mâncare. Metabolismul particular al pisicii nu îi permite să transforme alți aminoacizi în taurină și arginină, astfel că o deficiență persistentă a acestora provoacă simptome severe. Produsul este potrivit pentru pisicile emaciate sau cu o greutate corporală normală, dar care suferă de lipsă de apetit din orice motiv. Este recomandat pentru pisicile care se recuperează după orice intervenție chirurgicală sau rănire, după vârsta de 4 luni.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

Începând cu anii 1990, Aptus® a devenit o parte din viața proprietarilor de animale de companie, bazându-se pe cunoștințe științifice pentru a crea o gamă de medicamente de înaltă calitate și ușor de utilizat. Feedback-ul din partea proprietarilor și a animalelor lor de companie, precum și a medicilor veterinari care le îngrijesc, ghidează dezvoltarea produselor lor. Scopul este de a crea produse gustoase și populare care să susțină cât mai bine sănătatea câinilor și pisicilor noastre. Aptus® este o marcă înregistrată a Grupului Orion. Medicii veterinari, oamenii de știință și cercetătorii lor lucrează în mod constant pentru a dezvolta produse pentru bunăstarea și fericirea animalelor noastre.

329526777 899356921248842 82044768203214586 n

Gama de suplimente alimentare și medicamente Aptus poate susține animalele de companie de aproape orice rasă, vârstă și mărime, cu o gamă foarte largă de produse pentru a le satisface nevoile. De ce îi recomandăm cu încredere?

 • Eficacitate: Produsele Aptus sunt recomandate pentru eficacitatea și efectele lor pozitive. Aceste produse sunt special concepute pentru a aborda problemele care afectează sănătatea și bunăstarea animalelor de companie, inclusiv problemele articulare, tulburările digestive sau îmbunătățirea stării blănii și a pielii
 • Fiabilitate: De 30 de ani, marca servește la cel mai înalt nivel nevoile proprietarilor și ale animalelor de companie, cu un succes neîntrerupt
 • Ingrediente de calitate: Produsele Aptus conțin ingrediente de înaltă calitate și bine tolerate de animalele de companie. Aceste ingrediente ajută la menținerea unei nutriții și a unei sănătăți echilibrate
 • Gamă largă de produse: Aptus are o gamă largă de produse diferite pentru a rezolva diferite nevoi și probleme.
 • Recomandări veterinare: Produsele Aptus sunt adesea recomandate de către medicii veterinari și alți profesioniști în domeniul sănătății animalelor de companie, deoarece oferă soluții bazate pe știință pentru problemele de sănătate ale animalelor de companie.
 • Siguranță: Aptus este o marcă angajată în îmbunătățirea siguranței și bunăstării animalelor de companie. Produsele lor sunt sigure și respectă reglementările în materie de sănătate

Care sunt domeniile în care produsele Aptus oferă sprijin pentru animalele noastre de companie?

 • Produse pentru articulații și mobilitate: Menținerea șoldurilor și articulațiilor sănătoase este esențială pentru ca animalul dvs. de companie să trăiască o viață fericită și sănătoasă alături de dvs. Articulațiile sănătoase nu sunt necesare doar pentru activitățile sportive, ci și pentru sarcini zilnice simple, cum ar fi să se ridice și să meargă la culcare. În cazul animalelor de companie mai mari sau în vârstă, trebuie acordată o atenție sporită susținerii sistemului musculo-scheletal.
 • Pentru blană și o piele sănătoasă: Sub blana strălucitoare se află pielea, care uneori are nevoie de o atenție sporită. Pielea uscată și iritată nu este amuzantă pentru nimeni, iar animalele noastre de companie nu fac excepție. Alegeți șampoane blânde pentru curățare, suplimentați-le dieta cu acizi grași ectra sau încercați o cremă hidratantă - veți găsi acestea și multe altele în această categorie.
 • Preparate pentru a promova și menține echilibrul stomacului și al tractului intestinal: Un tract intestinal sănătos și funcțional este esențial pentru bunăstarea generală a animalului dumneavoastră de companie. Gama de produse pentru sistemul digestiv Aptus include produse atât pentru prevenirea, cât și pentru tratarea problemelor existente.
 • Sănătatea ochilor și a urechilor: Cu toții ne dorim ca animalele noastre de companie să aibă ochii strălucitori și să fie sănătoase. Gama Aptus Eye & Ear include produse hidratante și lubrifiante pentru ochi, precum și produse de curățare blândă și protectoare pentru urechi.
 • Obținerea și menținerea unui echilibru comportamental: Este dificil pentru un proprietar de animale de companie să vadă că iubitul său câine sau pisică se luptă cu probleme de comportament. Tabletele masticabile calmante Aptus Relax sunt un produs cu acțiune rapidă, care poate fi administrat cu până la 30 de minute înainte de o situație stresantă preconizată.
 • Stimularea generală a sistemului imunitar: Alimente suplimentare pentru animale de companie care conțin minerale, vitamine și oligoelemente esențiale.
 • Pentru probleme urinare
 • Pentru a sprijini recuperarea după o accidentare sau o intervenție chirurgicală

Aptus Recovery Booster Cat pastă pentru convalescență

Aptus Recovery Booster Cat Recovery Booster Dozaj de pastă de recuperare pentru pisici:

 • 1 tub (60 g) la 8 kg de greutate corporală pe zi.
 • Până la 7 zile la doza de mai sus.
 • Pentru o utilizare pe termen mai lung, se recomandă înjumătățirea dozei de mai sus și consultul veterinar.

Atenție!

 • Aptus Recovery Booster Cat nu acoperă necesarul total de aminoacizi la pisicile hrănite exclusiv cu o dietă vegetală.
 • În caz de insuficiență hepatică sau renală, utilizarea pentru mai mult de 1 săptămână trebuie făcută numai cu avizul medicului veterinar.
 • Nu se utilizează la animale cu vârsta mai mică de 4 luni sau gestante.
 • În cazul în care apar vărsături sau diaree după administrare, întrerupeți utilizarea și cereți sfatul medicului veterinar.

Depozitare:

 • Temperatura camerei (15-25°C).
 • A se păstra la temperatura camerei (15°C - 15°F).
 • A nu se păstra la îndemâna copiilor.

Ingrediente: Grăsime de pasăre 51,3 %, hidrolizat de colagen 10,0 %, glucoză 13,3 %, lapte de capră 20,5 %, mono/distearat de gliceril 2,3 %.

Conținut analitic: Proteină brută 16,5%, Grăsime brută 58%, Carbohidrați 20,7%, Umiditate 4,8%, Cenușă 1,4%.

Suplimente în 100 g: Taurină 500 mg, L-Carnitină 500 mg, Arginină 200 mg, Vitamina A (E 672) 1600 UI, Vitamina E 300 mg, Vitamina K 0,006 mg, Vitamina B1 4 mg, Vitamina B3 10 mg, Vitamina B6 6 mg

Aptus Reconvalescent Cat pastă de recuperare pentru câini 100 g

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13