Aviform Vitalcoat supliment pentru piele și blană

102.0 Lei

Soluția de hrănire a pielii și părului Aviform Vitalcoat este o combinație de uleiuri de pește și vegetale, acizi grași esențiali, vitamine și ulei de primula de seară, o sursă bogată de GLA pentru alimentație. Economică, doar 1,2 ml Vitalcoat la 10 kg de greutate corporală.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

Aviform Vitalcoat supliment pentru piele și blană

Vitalcoat este o combinație de uleiuri pește și plante, acizi grași esențiali, vitamine și ulei de primulă de seară, o sursă bogată de GLA pentru alimente.

Acizii grași esențiali sunt nutrienți care nu pot fi produși în organism și, prin urmare, trebuie suplimentați în cadrul dietei. Sunt esențiale pentru formarea de celule noi și pentru păstrarea capacității de regenerare a pielii. GLA se formează de obicei în organism prin descompunerea acizilor grași esențiali. Dacă nu există suficient GLA din acizi grași esențiali din dietă, pielea va deveni deshidratată și poate provoca mâncărime. Scărpinatul înrăutățește starea și poate duce la roșeață și pierderea blănii. Vitalcoat ajută eficient la îmbunătățirea stării blănii și a pielii.

Formula cu concentrație ridicată nu este „încărcată” cu uleiuri vegetale ca în multe alte produse - ai nevoie de doar 1 ml Vitalcoat la 10 kg greutate corporală.

Caracteristici:

  • Blană strălucitoare
  • Piele sănătoasă
  • Ajută la regenerarea pielii grase
  • Ajută la regenerarea pielii și blănii în cazul câinilor vârstnici.
  • Extrem de economic - ambalajul de 250 ml este suficient pentru aproximativ 2 luni pentru câini de talie mare (GSD), 5 luni pentru câini de talie medie (ex. Border Collie) și mai mult de 8 luni pentru câini de talie mică (ex. Cocker Spaniel)

Ingrediente:

Ulei de porumb, ulei de primulă de seară, ulei de somon, vitamina A, vitamina E.

Dozare:

  • Până la 10 kg greutate corporală: 1 pompă
  • Între 10-25 kg greutate corporală: 2 pompe
  • Între 25-40 kg greutate corporală: 3 pompe
  • Peste 40 kg greutate corporală: 4 pompe

1 pompa - 1,2 ml

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13