Beaphar Bio - Șampon uscat pentru câini și pisici

46.7 Lei

Șamponul uscat bio Beaphar curăță delicat și condiționează blana câinilor și pisicilor fără a fi nevoie de baie. Cu extracte de mac și rodie, fără parabeni și silicon, cu PH neutru.  Duza de pulverizare cu pompiță face ca aplicarea să fie comodă. Gelul organic de Aloe Vera hidratează pielea și lasă blana moale. Extractele de mac și rodie restabilesc elasticitatea părului și sporesc strălucirea. PH-ul acestui șampon uscat este exact ceea ce au nevoie pielea și blana sensibilă a câinilor. Poate fi folosit pe animale de toate vârstele.

Citește descrierea produsului...

Beaphar Bio - Șampon uscat pentru câini și pisici

Agitați bine înainte de utilizare! Pulverizați blana cu Beaphar Bio Dry Shampoo de la o distanță de aproximativ 20 cm. Masați ușor, lăsați să acționeze câteva minute, apoi periați bine blana și ștergeți sau uscați. Acest șampon nu trebuie clătit cu apă.

Disponibil în ambalaje ecologice, biodegradabile.

Ingrediente: Aqua, extract de frunze de aloe barbadensis*, glicerină, lauril sulfat de amoniu, alcool benzilic, apă din fructe de solanum lycopersicum*, parfum, apă din flori de papaver rhoeas*, gluconolactonă, acid dehidroacetic, acid benzoic, benzoat de sodiu, hidroxid de sodiu, linalool, limonene, acid citric, gluconat de calciu, eugenol, citronelol, geraniol, extract de fructe de punica granatum*, sorbat de potasiu.

*Ingrediente active provenite din agricultura ecologică. 98,8% natural, 15,7% organic.

Depozitare și siguranță: nu este necesară o depozitare specială, păstrați departe de îngheț!

Conținut: 200 ml.

CITIȚI ÎNTOTDEAUNA INSTRUCȚIUNILE DE PE AMBALAJUL PRODUSULUI ÎNAINTE DE UTILIZARE!

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13