Beaphar CaniComfort pheromones Spot-On pentru câini

85.2 Lei

Beaphar CaniComfort pheromones Spot-On pentru câini este un mod simplu și eficient de a calma câinele și de a reduce comportamentul nedorit. Acesta conține o copie sintetică a feromonului (stimulent al apetitului câinilor) pentru câini. Este recomandat în situațiile în care câinele trăiește experiențe noi (medii noi sau necunoscute sau se obișnuiește cu mobila) sau stres (furtuni, focuri de artificii, zgomote).

Produs alternativ:

Citește descrierea produsului...

Beaphar CaniComfort pheromones Spot-On pentru câini

Beaphar CaniComfort pheromones Spot-On este un mod simplu și eficient de a vă calma câinele și de a reduce comportamentele nedorite. Furnizând un sentiment de siguranță pentru câine. Analogul feromonilor de apesină poate contribui la asigurarea unui mediu calm și la reducerea șanselor de apariție a comportamentelor nedorite (lătratul, vandalismul, marcarea, linsul, zgârierea) sau a anxietății generale.

Beaphar CaniComfort este deosebit de eficient atunci când câinele este expus la noi influențe de mediu (familiarizare, întâlnirea cu un nou câine, mutarea într-un loc nou, sosirea unui nou membru al familiei) sau stres (furtuni, focuri de artificii, alte efecte sonore).

Feromonul apesin de câine din Beaphar CaniComfort este așa-numitul feromon de câine. O copie sintetică a „feromonului calmant” (apezina canină), care este produsă în mod natural de câinele-mamă în timpul alăptării, jucând astfel un rol cheie în formarea legăturii cu puii. Feromonul apesin de câine întărește sentimentul de siguranță atât la căței, cât și la câinii adulți. Beaphar CaniComfort poate fi folosit pentru câini de orice rasă, nu sedează câinele sau alte animale. De asemenea, poate fi utilizat și cu alte medicamente.

Picurați conținutul unei pipete pe pielea câinelui cu cel puțin 15 minute înainte de situațiile stresante previzibile și lăsați să se usuce. Aveți grijă să nu aplicați Beaphar CaniComfort Spot-On în același loc în care ați folosit anterior un produs antiparazitar. Se recomandă folosirea produsului Beaphar CaniComfort pe capul câinelui, în zona dintre cele două urechi. Pentru cel mai bun efect, utilizați-l săptămânal. Dacă blana se udă (baie, înot, clătire), eficacitatea scade.

Ingrediente: analog feromon al apesinei de câine: 2%, etoxidiglicol c.s. 1 ml

Conținut: 3 pipete.

Formă: spot on ~ soluție de picurare.

Tip de animal: câine.

Perioada de eficacitate: 1 săptămână.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13