Beaphar CatComfort Excellence - Kit vaporizator liniștitor cu reumplere pentru pisici

De la 97.2 Lei

Beaphar CatComfort Excellence conține o combinație îmbunătățită de vaporizatori calmanți pentru pisici cu feromoni care oferă o soluție eficientă pentru a calma pisica și a reduce comportamentul nedorit. De exemplu: reduce semnificativ frecvența și intensitatea conflictelor și tensiunilor dintre pisicile care locuiesc împreună în aceeași casă.

Produs alternativ:

Citește descrierea produsului...

Beaphar CatComfort Excellence Vaporizator liniștitor pisici

Beaphar CatComfort Excellence conține o combinație îmbunătățită de feromoni felini. Acesta oferă o soluție simplă și eficientă pentru a ajuta pisicile să rămână calme, confortabile și sigure, contribuind la reducerea reacțiilor naturale, dar neplăcute, care apar în mod natural. CatComfort Excellence reduce semnificativ frecvența și intensitatea conflictelor și tensiunilor dintre pisicile care trăiesc împreună în aceeași casă.

Pisica dvs. va recunoaște feromonii din Beaphar CatComfort Excellence Vaporizator și acest lucru o va ajuta să se simtă confortabil, contribuind la reducerea comportamentelor nedorite cum ar fi zgârieturile, stropirea cu urină, mieunatul, agresivitatea și alte manifestări de anxietate.

Vaporizatorul Beaphar CatComfort Excellence este util atunci când pisicile fac cunoștință cu alte pisici într-o casă nouă sau cu un nou proprietar. Efectul calmant oferă sprijin pentru a face față tunetelor, focurilor de artificii sau mediilor zgomotoase.

Feromonul de liniștire a pisicilor este produs în mod natural în sânul mamelor care alăptează, jucând un rol central în procesul de legătură cu pisicile. La vârste mai înaintate, întărește comportamentul armonios între pisicile care trăiesc împreună.

Beaphar CatComfort Excellence funcționează la orice vârstă și pentru toate rasele de pisici. Nu afectează vigilența pisicilor, capacitatea de învățare sau eficiența medicației concomitente. Nu are niciun efect asupra oamenilor sau a altor animale.

Vaporizatorul Beaphar CatComfort Excellence se conectează la priză și eliberează parfumul în cameră. Acesta funcționează continuu timp de 30 de zile. Se aplică în camera în care pisicile își petrec cea mai mare parte a timpului.

Folosiți-l continuu, fără întrerupere. După 30 de zile, înlocuiți recipientul de lichid cu o altă reumplere Beaphar CatComfort Excellence.

Folosiți numai într-o priză de perete de 230 V, cu evaporatorul în poziție verticală (a se vedea pozele). Nu utilizați cu un distribuitor/extensie, un adaptor sau un convertor.

Asigurați-vă că nu se pot juca copiii cu dispozitivul. Vaporizatorul poate fi utilizat numai cu reîncărcătura Beaphar CatComfort Excellence. Utilizarea altor materiale poate provoca daune toxice sau pericol de incendiu.

Ingrediente: analog feromon facial felin F3, analog feromon calmant matern, hidrocarbură izoparafinică q.s.

Capacitate: 48 ml.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13