Beaphar CaniComfort - Kit vaporizator liniștitor cu reumplere pt câini

De la 91.2 Lei

Feromonul utilizat în Beaphar CaniComfort este o modalitate simplă și eficientă de a calma câinele și de a reduce comportamentul nedorit. Acesta conține o copie sintetică a feromonului de calmare a câinelui (stimulent al apetitului câinelui). Este recomandat în situațiile în care câinele trăiește experiențe noi (medii noi sau necunoscute, obișnuință cu mobilierul) sau stres (furtuni, focuri de artificii, zgomote).

Produs alternativ:

Citește descrierea produsului...
Beaphar CaniComfort - Vaporizator liniștitor câini stresați

1 buc set de evaporatoare odorizant + 1 buc rezervor de reumplere (48 ml)

120.0 Lei

Beaphar CaniComfort - Vaporizator liniștitor câini stresați

Ca urmare a feromonului de încredere, câinele se simte bine acasă, comportamentul nedorit (ex: lătrat, deteriorare, marcare, lins și zgâriat, ascunderea și anxietatea) este rar. Beaphar CaniComfort este util mai ales în situațiile în care câinele este expus la noi experiente (mediu nou sau necunoscut, obișnuirea cu mobilierul) sau stres (furtuni, artificii, zgomote). Câinele percepe imediat produsul, care conține o copie sintetică a feromonului calmant al câinelui mamă. Acest feromon este produs în mod natural de câinele-mamă în timpul alăptării și poartă un fel de mesaj liniştitor. În acest fel, pregătirea poate fi de ajutor deosebit în timpul introducerii câinelui în noua sa casă.

Beaphar CaniComfort poate fi folosit pentru câini de toate rasele și vârstele, nu sedează câinele sau alte animale. De asemenea, poate fi utilizat împreună cu alte medicamente. Utilizați kitul de vaporizare odorizant Beaphar CaniComfort™ în camera în care câinele își petrece cea mai mare parte a timpului. Se recomandă utilizarea prelungită pentru un efect optim. Dacă este necesar, înlocuiți recipientul de lichid cu o nouă reumplere după 30 de zile. Poate fi conectat numai la o sursă de alimentare de 230 V. Nu folosiți un distribuitor, prelungitor, adaptor sau convertor.

Ingrediente: versiune artificială a hranei pentru câini 2%, hidrocarbură izoparafinică c.s. 100 mp.

Conținut: 1 kit vaporizator odorizant, 1 rezervor de reumplere (48 ml).

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13