Beaphar Ear Cleaner - Picături de curățare a urechilor pt câini și pisici

34.7 Lei

Beaphar Ear Cleaner Liquid ajută la îndepărtarea cerumenului și a altor impurități acumulate în canalul auditiv extern al câinilor și pisicilor. Produsul conține mentol calmant și antiseptice ușoare, precum și MSM pentru a întări țesuturile sensibile. Cu vârf de pipetă moale pentru o utilizare confortabilă. Fără alcool, astfel încât nu va usca urechile. Fără alergeni pentru a evita ca animalul dvs. de companie să se scarpine la urechi după tratament. Formulat special pentru a calma pielea.

Citește descrierea produsului...

Beaphar Ear Cleaner Picături curățare urechi câini și pisici

Picăturile pentru curățarea urechilor Beaphar Ear Cleaner sunt fabricate din ingrediente de calitate.

Un produs de îngrijire fără alcool, delicat, care nu irită urechile.

Conține MSM (metil sulfonil metan) pentru o îngrijire specială a pielii delicate și a canalului auditiv. MSM este o sursă naturală de sulf, iar utilizarea regulată a MSM-ului poate ajuta la ameliorarea reacțiilor alergice, susține procesul de vindecare și îmbunătățește starea de bine.

Umpleți partea de cauciuc a pipetei de la capătul recipientului cu soluția și picurați 6-8 picături în urechea animalului, în funcție de mărimea urechii. Dispersați lichidul prin masarea urechii. După 1-2 minute, ștergeți impuritățile dizolvate din conductul auditiv extern cu o cârpă de tifon curată sau cu vată de bumbac. Nu intrați adânc în canalul auditiv, curățați doar partea exterioară. Procedura poate fi repetată dacă este necesar.

Ingrediente: aqua, glicerină, polisorbat 80, bromură de mirtrimoniu, mentol, dimetil sulfonă, digluconat de clorhexidină.

Ambalaj: 50 ml.

CITIȚI ÎNTOTDEAUNA INSTRUCȚIUNILE DE PE AMBALAJUL PRODUSULUI ÎNAINTE DE UTILIZARE!

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13