Beaphar Fiprotec - Spray pt pisici și câini de mărime mică împotriva puricilor, căpușelor și păduchilor

81.6 Lei

Beaphar Fiprotec spray împotriva puricilor, căpușelor și păduchilor pentru câini de talie mică și pisici este un spray cu soluție externă împotriva paraziților. Este sigur și convenabil pentru căței și pisicuțe începând cu vârsta de 2 zile.

Citește descrierea produsului...

Beaphar Fiprotec Spray pisici câini pt purici căpușe păduchi

Pentru tratamentul și prevenirea infestărilor câinilor și pisicilor cu purici (specii Ctenocephalides) și căpușe (specii Ixodes, inclusiv Ixodes ricinus). Tratamentul infestărilor la câini cu Trichodectes canis și pisici cu Felicola subrostratus. Activitatea insecticidă împotriva reinfestării cu purici adulți durează până la 2 luni la pisici și până la 3 luni la câini, în funcție de nivelul de infestare din mediul înconjurător. Produsul are o activitate acaricidă împotriva căpușelor care durează până la o lună, în funcție de nivelul de infestare din mediul înconjurător.

Cale de administrare: spray cu pompiță pentru uz extern.

1) Mod de utilizare: este important ca blana să fie umezită până la suprafața pielii. În funcție de lungimea firului de păr, trebuie aplicate 3-6 ml pe kg pe zi (7,5-15 mg ingredient activ/kg greutate corporală), adică 6-12 pompe pe kg pe zi din ambalajul de 100 ml. Flaconul de 100 ml conține aproximativ 3-6 tratamente pentru un câine de 5 kg, în funcție de lungimea blănii; aproximativ 8 tratamente pentru o pisică de 4 kg cu părul scurt; aproximativ 2 tratamente pentru un câine de 8 kg cu părul lung.

2) INSTRUCȚIUNI: CITIȚI ÎNTOTDEAUNA DESCRIEREA PRODUSULUI ÎNAINTE DE UTILIZARE!

Pulverizați întregul corp al animalului, aplicând produsul de la o distanță de aproximativ 10-20 cm. Pulverizarea trebuie aplicată în direcția opusă creșterii părului, având grijă să vă asigurați că blana animalului este complet îmbibată. Blana trebuie periată în sus, în special în cazul animalelor cu părul lung, pentru a se asigura că produsul pătrunde la suprafața pielii. Atunci când se tratează zona capului sau în la animalele tinere și nervoase, aplicarea se poate face prin pulverizarea cu mâna înmănușată și frecarea produsului în blană. Lăsați animalul să se usuce singur, nu folosiți un prosop. Cățeii și pisicuțele de la vârsta de 2 zile se pot trata în siguranță.

Caracteristici: produsul conține un agent de acoperire, astfel încât, după pulverizare, se formează un strat de acoperire pe blană, ceea ce face ca părul să fie strălucitor. În absența studiilor de siguranță, trebuie să treacă minimum patru săptămâni între tratamente.

Ingrediente: fipronil 2,5 mg.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13