Beaphar Joints Paste - Pastă hrănitoare pentru articulații pentru câini

90.0 Lei

Beaphar Joint Paste este un ingredient natural, delicios, ușor de aplicat, dezvoltat pentru a menține articulațiile sănătoase, pentru a repara și întreține tendoanele și țesutul conjunctiv. Conține glucozamină, despre care s-a demonstrat că ajută la formarea cartilajului și la procesul natural de formare a fluidului articular al organismului, permițând o mișcare mai lină a articulațiilor și ligamentelor. Pulberea de midii verzi din Noua Zeelandă este o sursă naturală și bogată de o substanță numită condroitină, care ajută la reconstrucția cartilajului și la menținerea sănătății acestuia, fiind, de asemenea, o sursă de acizi grași omega-3. Este, de asemenea, utilizat pe scară largă în medicina umană pentru efectele sale antiinflamatorii.

 

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

 

Citește descrierea produsului...

Beaphar Joints Paste - Pastă hrănitoare pentru articulații pentru câini

Vitamina C adăugată în Beaphar Joint Paste întărește sistemul imunitar, contribuie la formarea colagenului și la funcționarea normală a cartilajului. Vitamina E protejează celulele de efectele nocive ale radicalilor liberi.

Această pastă ușor de utilizat susține sănătatea și mobilitatea articulațiilor și ajută la menținerea flexibilității și elasticității articulațiilor.

Mod de folosire: se amestecă cu hrana pentru animale de companie sau se administrează direct din tub. Asigurați întotdeauna cantități adecvate de apă proaspătă pentru animal.

Cantitatea zilnică recomandată:

  • Câine sub 5 kg greutate corporală - 3,5 g (aproximativ o linguriță mică rasă);
  • Câine între 5-10 kg greutate corporală– 7g (aproximativ o linguriță mică cu vârf);
  • Câine între 10-20 kg greutate corporală– 10g (aproximativ o linguriță pentru desert rasă);
  • Câine peste 25 kg greutate corporală – 15g (aproximativ o linguriță pentru desert cu vârf).

Compoziție: grăsimi și uleiuri, lapte și derivați din lapte, moluște și crustacee (clorhidrat de glucozamină 9%, sulfat de condroitină 4,1%, praf de midie verde din Noua Zeelandă 0,4%), carne și derivați de origine animală, cereale, minerale.

Compoziție analitică: Proteină brută 14%, Fibre brute 0%, Uleiuri și grăsimi brute 55%, Cenușă brută 3,9%, Umectant 1,7%, Calciu 0,34%, Fosfor 0,25%, Sodiu 0,21%, Magneziu 0,063%, Potasiu 0,55%, Omega-3 2,68%, Omega-6 21,6%.

Aditivi: Vitamina A [E672] 19800 UI/kg, Vitamina B1 1,9 mg/kg, Vitamina B2 1,2 mg/kg, Niacina 8,1 mg/kg, Acid pantotenic 3,8 mg/kg, Vitamina B6 1,2 mg/kg, Vitamina B12 23 µg/kg, Vitamina C 41 mg/kg, Vitamina D3 [E671] 792 UI/kg, Vitamina E 4100 UI/kg, Biotină 20 µg/kg, Vitamina K3 1,2 mg/kg, DL-Metionină 1200 mg/kg, Antioxidanți.

Depozitare: A se păstra la temperaturi sub 25 C. A nu se refrigera sau congela.

Greutate: 250 g.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13