Beaphar - Tablete pentru întărirea cartilajelor pentru câini

121.2 Lei

Beaphar Tablete pentru întărirea articulațiilor și a cartilajelor conțin glucozamină și condroitină, care hrănesc în mod natural articulațiile și ajută la formarea cartilajului - contribuind la menținerea mobilității și a calității vieții la câini. Un comprimat conține 500 mg de glucozamină și 405 g de condroitină.

Citește descrierea produsului...

Beaphar - Tablete pentru întărirea cartilajelor pentru câini

Cartilajul sănătos este o cerință importantă pentru o viață activă și pentru mobilitate. Cartilajul articular și țesuturile conjunctive sunt deosebit de solicitate la câini în funcție de volumul de exerciții fizice, astfel încât o nutriție adecvată a cartilajului este deosebit de importantă

Vitamina E joacă un rol crucial în protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, deoarece radicalii liberi sunt generați ca urmare a stresului crescut asupra articulațiilor.

Administrare recomandată: Se amestecă zilnic cu hrana animalului ca supliment sau se administrează ca hrană de recompensă. Asigurați întotdeauna cantități adecvate de apă proaspătă pentru animal.

Rația zilnică:

  • 1 buc pentru câini sub 10 kg,
  • 2 buc pentru caini intre 10-20 kg,
  • 3 buc pentru caini intre 20-40 kg,
  • 4 buc pentru câini de peste 40 kg.

Ingrediente: carne și derivate de origine animală (sulfat de condroitină 16%); moluște și crustacee (clorhidrat de glucozamină 20), minerale.

Analiză: proteină brută 22%, grăsime brută 3,1%, cenușă brută 23%, fibre brute 8,6%, umiditate 6,6%, calciu 5,5%, fosfor 4%; potasiu 0,02%.

Aditivi: vitamina E 10000 NE/kg.

Continut: 150 tablete/borcan.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13