Acana Classic Red

De la 87.9 Lei

Hrana pentru câini Acana Classic Red este preparată dintr-o varietate de neegalat de ingrediente proaspete, dintre care multe sunt cultivate și produse în Canada, aproape de zona de producție. Cele trei ingrediente principale sunt mielul hrănit cu iarbă, carnea de vită Angus și carnea de porc Yorkshire. Producătorul canadian se aprovizionează doar de la parteneri de încredere și cumpără direct, astfel încât lanțul alimentar să fie cât mai scurt posibil. Materiile prime sunt întotdeauna proaspete și apte pentru consumul uman.

Citește descrierea produsului...

Acana

În Canada, echipa de la Acana, care are o istorie de mai bine de 35 de ani, înțelege că organismul câinelui modern este construit într-un mod similar cu cel al lupului sălbatic, motiv pentru care crede că ar trebui să aibă și o hrană asemănătoare.

Lupul cenușiu este strămoșul comun al tuturor câinilor. De-a lungul secolelor, ca urmare a unui proces consacrat, crescătorii au evoluat nenumărate rase, timp în care anatomia lor internă nu s-a schimbat semnificativ. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că cerințele nutriționale ale câinelui modern sunt aproape identice cu cele ale rudelor sale sălbatice.

Acana  Biológiailag Megfelelő  eledel

Bogat în carne și proteine animale

Câinele tău este carnivor, având o nevoie biologică și firească de a se hrăni cu o dietă abundentă în carne. Dinții ascuțiți, maxilarul care se poate mișca doar pe verticală și tractul digestiv scurt sunt modalități eficiente de procesare a cărnii, a proteinelor și grăsimilor acesteia.

Nu se folosesc extracte proteice din mazăre sau cartofi, proteinele din hrana Acana sunt de origine animală (nu vegetală), astfel încât toți aminoacizii esențiali sunt furnizați în cantitatea și având calitatea corespunzătoare.

Proporții naturale

Abordarea „Prada întreagă” WholePrey™ înseamnă că carnea, organele comestibile, oasele și cartilajele sunt utilizate proporțional cu proporțiile animalului de pradă recoltat. Prin urmare, majoritatea nutrienților necesari sunt prezenți în mod natural în Acana, fiind necesari foarte puțini aditivi sintetici (dacă este cazul).

Conținut scăzut de carbohidrați

În dieta naturală a câinelui se găsesc foarte puțini carbohidrați. Experții Acana consideră că aportul excesiv de carbohidrați la câini este, de asemenea, responsabil de obezitate și de creșterea incidenței diabetului. Din acest motiv, nu folosesc în alimentația lor carbohidrați cu absorbție rapidă, cum ar fi porumbul, orezul, tapioca sau cartofii. În schimb, aceștia folosesc ca sursă de carbohidrați o cereală slab glicemică, ovăz divizat. Carbohidrații digerabili din ovăz intră treptat în sânge, astfel încât nivelul de zahăr din sânge nu crește brusc, ci rămâne stabil, reducând riscul de obezitate.

Acana Heritage

Gama de hrană Acana Heritage

Gama de rețete Acana Heritage este formată din produse originale, Biologically Appropriate™, care reprezintă tradiția companiei de a se aproviziona cu ingrediente proaspete de la fermieri, crescători și pescari de încredere din zona din jurul fabricii.

Aceasta înseamnă că hrana pentru câini Acana Heritage este plină de pui crescut în aer liber și ouă întregi, prăjite, provenite de la ferme din preerie, precum și de cambulă capturată din Oceanul Pacific. Ingredientele de origine animală sunt proaspete, iar proporțiile WholePrey™ sunt folosite pentru a asigura toate nevoile nutriționale ale câinelui tău.

Produsele sunt fabricate în "bucătăria" proprie a Acana din Alberta, Canada, încă din 1985. În procesul de producție se folosesc numai ingrediente care îndeplinesc standardul "Ingrediente proaspete adecvate biologic". Produsele Acana Heritage sunt potrivite pentru toate rasele de câini, indiferent de vârstă.

Acana Regionals tápcsalád

Gama de hrană Acana Regionals

Inspirată de agricultura din zonă (Canada, Alberta), hrana pentru câini urmează tradiția Acana și este făcută cu mai multă carne ca niciodată. Procentul de 70% dintr-o varietate de tipuri de carne (jumătate din ea proaspătă sau crudă) reflectă diversitatea extraordinară a animalelor crescute pe preeriile fertile și fermele cu iarbă din vestul Canadei și a peștelui capturat din Oceanul Pacific precum și din lacurile reci din nord.

Acana Singles

Gama de hrană Acana Singles

O singură sursă de proteine, produse Biologically Appropriate™ pentru câini sensibili. Produsele Acana Singles sunt fabricate din 50% carne de miel din Noua Zeelandă, carne de porc din Yorkshire, rață crescută în aer liber sau sardine din Pacific. Carnea, organele și cartilajele sunt adăugate în proporțiile WholePrey™, asigurându-se că nutrienții sunt administrați câinelui în cantități optime și în forma lor naturală. Acestea pot reduce radical numărul de suplimente sintetice. Fiecare produs conține un singur tip de proteină animală și poate fi utilizat pentru o dietă de eliminare-provocare în cazul suspectării unei alergii la proteine.

Produsele includ o varietate de surse cheie de fibre dietetice: mere Red Delicious pentru carnea de miel, Cucurbita moschata pentru carnea de porc Yorkshire, asplenium, frunze de spanac și frunze de napi pentru sardinele din Pacific. Toate acestea sunt completate de fructe, legume și ierburi, astfel încât gama de produse proteice Acana poate fi o soluție și pentru câinii cu tractul digestiv sensibil.

Acana Classic

Gama de hrană Acana Classics

Trei alimente speciale Acana Classic, cu multă carne (50%), cum ar fi puiul și curcanul crescuți în aer liber de la fermele din preeriile din împrejurimi (Canada, Alberta), peștele prins în Oceanul Pacific sau cărnurile roșii delicioase de la fermele vaste și fertile din Alberta.

Acana Classic Red

Acana hrană pentru câini

Acana Classic Red este o hrană echilibrată din punct de vedere biologic, conține miel, vită și porc, potrivită pentru câinii de toate taliile și vârstele.

Câinii moderni nu numai că sunt capabili să mănânce hrana strămoșilor lor, dar au nevoie de ea pentru a-și menține o sănătate excelentă. De aceea, Acana Classic Red este făcută din carne de miel hrănit cu iarbă, carne de vită Angus și carne de porc Yorkshire. Carnea roșie delicioasă folosită pentru prepararea acestei hrane este proaspătă, adusă zilnic de la fermele canadiene din împrejurimi.

Produsul este realizat în bucătăria premiată Acana NorthStar cu ingrediente proaspete, de calitate garantată și de proveniență durabilă. La producerea hranei nu se folosesc cereale cu indice glicemic ridicat, în schimb hrana este plină de proteine animale și acizi grași Omega 3. Acana Classic Red conține ovăz divizat cu indice glicemic scăzut, astfel încât hrănirea câinelui dumneavoastră va menține stabil nivelul de zahăr din sânge, reducând riscul de obezitate.

Suntem încrezători că câinelui dumneavoastră îi va plăcea această hrană excelentă Acana.

Ingrediente: Carne de miel deshidratată (23%), ovăz divizat (22%), carne proaspătă de vită Angus (5%), carne proaspătă de porc Yorkshire (5%), grăsime de miel (5%), linte roșie integrală, mazăre verde integrală, linte verde integrală, miel crud hrănit cu iarbă (4%), ovăz întreg, ficat proaspăt de vită (2%), carne de porc deshidratată (2%), ulei de hering (2%), ficat proaspăt de porc (2%), fasole garbanzo integrală, mazăre galbenă integrală, lucernă uscată la soare, fibre din linte, burtă de vită (1%), alge marine maro uscate, dovleac proaspăt, păstârnac proaspăt, varză creată proaspătă, spanac proaspăt, morcovi proaspeți, măr roșu delicios proaspăt, pere proaspete, ficat de vită liofilizat (0,1%), afine proaspete, rădăcină de cicoare, rădăcină de turmeric, ciulin de lapte, rădăcină de brusture, lavandă, rădăcină de nalbă mare, măceșe, Enterococcus faecium.

Suplimente: vitamina B5, vitamina D3, vitamina E, clorură de colină și chelat de zinc.

Conținutul și distribuția caloriilor
În comparație cu hrana uscată convențională, Acana furnizează mai multe calorii din proteine și grăsimi decât din carbohidrați, astfel încât macronutrienții oferă organismului proporția ideală de energie pentru a menține câinele în condiții optime.

ME (energie metabolică calculată) = 3493 kcal/kg, sau 419 kcal per cană de 250 ml (120 g). 30 % din energie provine din proteine, 40 % din grăsimi și 30 % din ovăz, fructe și legume.

Instrucțiuni de dozare: La fel ca și dumneavoastră, câinele dumneavoastră are nevoie de o cantitate de calorii potrivită pentru el, care poate fi influențată de o serie de factori precum mediul, vârsta și nivelul de activitate.

Tabelul de mai jos oferă o cantitate de pornire care poate fi ajustată pentru a menține greutatea și condiția corporală ideală. Se recomandă să verificați periodic greutatea câinelui dumneavoastră și să ajustați cantitatea dacă este necesar. Vă recomandăm să hrăniți câinele de două ori pe zi și să îi oferiți în permanență apă proaspătă și curată.

Pentru a măsura rația zilnică de Acana Classic Red, folosiți un pahar cu o capacitate de 250 ml, care conține 120 de grame de hrană. Puteți să i-o dați câinelui dumneavoastră uscată sau ușor umedă. Pentru a păstra calitatea, resigilați cu grijă punga și păstrați-o într-un loc uscat și răcoros.Acana Classic Red Dozare

Conținut analitic:

 • Proteină brută (min.) 29%.
 • Grăsime brută (min.) 17%.
 • Carbohidrați (NFE.) 29,5 %.
 • Fibră brută (max.) 5% (NFEF)
 • Umiditate (max.) 12%
 • Cenușă brută (max.) 7,5% (max.)
 • Calciu (min.) 1,5%
 • Fosfor (min.) 1,1% (min.)
 • Omega 6 (min.) 2,5% (min.)
 • Acid linoleic (min.) 2,3%
 • Omega 3 (min.) 0,8% (min.)
 • DHS (min.) 0,15%.
 • EPS (min.) 0,15%.
 • Glucozamină (min.) 600 mg/kg
 • Sulfat de condroitină (min.) 800 mg/kg

Vitamine:

 • Vitamina A 40 000 UI/kg
 • Vitamina D3 2 500 UI/kg
 • Vitamina E 200 UI/kg
 • Vitamina B1 (tiamină) 5,5 mg/kg
 • Vitamina B2 (riboflavină) 7 mg/kg
 • Vitamina B3 (niacină) 60 mg/kg
 • Vitamina B5 (acid pantotenic) 45 mg/kg
 • Vitamina B6 (piridoxină) 5 mg/kg
 • Vitamina B12 0,12 mg/kg
 • Acid folic 1,0 mg/kg
 • Colină 2 100 mg/kg

Minerale:

 • Sodiu 0,3
 • Clorură 0,4
 • Potasiu 0,7
 • Magneziu 0,13
 • Fier 290 mg/kg
 • Zinc 210 mg/kg
 • Cupru 15 mg/kg
 • Mangan 25 mg/kg
 • Iod 5 mg/kg
 • Seleniu 0,45 mg/kg

Aminoacizi:

 • Lizină 2,04%.
 • Treonină 1,27 %.
 • Metionină 0,60
 • Izoleucină 1,18 %.
 • Leucină 2,31%
 • Valină 1,61%
 • Arginină 2,24%
 • Fenilalanină 1,36%
 • Histidină 0,69%
 • Triptofan 0,34%
 • Cistină 0,4%
 • Tirozină 0,83%
 • Metionină-cistină 1,0%
 • Fenilalanină-tirozină 2,19% Fenilalanină 2,19%

Plante medicinale:

 • Rădăcină de cicoare 400 mg/kg
 • Rădăcină de turmeric 100 mg/kg
 • Ciulin de lapte 100 mg/kg
 • Rădăcină de brusture 100 mg/kg
 • Lavanda 100 mg/kg
 • Rădăcină de nalbă mare 100 mg/kg
 • Măceș 100 mg/kg
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13