Acana Puppy & Junior

De la 8470 Lei

Acana Puppy & Junior contine 70% carne, 33% proteine si 20% grasimi in conformitate cu conceptul Biologically Appropriate (Apropiat Biologic), astfel reproduce indeaproape dieta naturala a cainilor. Se adreseaza cainilor juniori (pana la 1 an) de talie medie (intre 9 si 25 kg la maturitate). Hrana contine carne de pui si curcan crescuti in aer liber, oua de cuibar si cambula salbatica, toate acestea livrate proaspete sau crude in raport Wholeprey (prada integrala). 

Citește descrierea produsului...

Acana

În Canada, echipa de la Acana, care are o istorie de mai bine de 35 de ani, înțelege că organismul câinelui modern este construit într-un mod similar cu cel al lupului sălbatic, motiv pentru care crede că ar trebui să aibă și o hrană asemănătoare.

Lupul cenușiu este strămoșul comun al tuturor câinilor. De-a lungul secolelor, ca urmare a unui proces consacrat, crescătorii au evoluat nenumărate rase, timp în care anatomia lor internă nu s-a schimbat semnificativ. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că cerințele nutriționale ale câinelui modern sunt aproape identice cu cele ale rudelor sale sălbatice.

Acana   Biológiailag Megfelelő   eledel

Bogat în carne și proteine animale

Câinele tău este carnivor, având o nevoie biologică și firească de a se hrăni cu o dietă abundentă în carne. Dinții ascuțiți, maxilarul care se poate mișca doar pe verticală și tractul digestiv scurt sunt modalități eficiente de procesare a cărnii, a proteinelor și grăsimilor acesteia.

Nu se folosesc extracte proteice din mazăre sau cartofi, proteinele din hrana Acana sunt de origine animală (nu vegetală), astfel încât toți aminoacizii esențiali sunt furnizați în cantitatea și având calitatea corespunzătoare.

Proporții naturale

Abordarea „Prada întreagă” WholePrey™ înseamnă că carnea, organele comestibile, oasele și cartilajele sunt utilizate proporțional cu proporțiile animalului de pradă recoltat. Prin urmare, majoritatea nutrienților necesari sunt prezenți în mod natural în Acana, fiind necesari foarte puțini aditivi sintetici (dacă este cazul).

Conținut scăzut de carbohidrați

În dieta naturală a câinelui se găsesc foarte puțini carbohidrați. Experții Acana consideră că aportul excesiv de carbohidrați la câini este, de asemenea, responsabil de obezitate și de creșterea incidenței diabetului. Din acest motiv, nu folosesc în alimentația lor carbohidrați cu absorbție rapidă, cum ar fi porumbul, orezul, tapioca sau cartofii. În schimb, aceștia folosesc ca sursă de carbohidrați o cereală slab glicemică, ovăz divizat. Carbohidrații digerabili din ovăz intră treptat în sânge, astfel încât nivelul de zahăr din sânge nu crește brusc, ci rămâne stabil, reducând riscul de obezitate.

Acana Heritage

Gama de hrană Acana Heritage

Gama de rețete Acana Heritage este formată din produse originale, Biologically Appropriate™, care reprezintă tradiția companiei de a se aproviziona cu ingrediente proaspete de la fermieri, crescători și pescari de încredere din zona din jurul fabricii.

Aceasta înseamnă că hrana pentru câini Acana Heritage este plină de pui crescut în aer liber și ouă întregi, prăjite, provenite de la ferme din preerie, precum și de cambulă capturată din Oceanul Pacific. Ingredientele de origine animală sunt proaspete, iar proporțiile WholePrey™ sunt folosite pentru a asigura toate nevoile nutriționale ale câinelui tău.

Produsele sunt fabricate în "bucătăria" proprie a Acana din Alberta, Canada, încă din 1985. În procesul de producție se folosesc numai ingrediente care îndeplinesc standardul "Ingrediente proaspete adecvate biologic". Produsele Acana Heritage sunt potrivite pentru toate rasele de câini, indiferent de vârstă.

Acana Regionals tápcsalád

Gama de hrană Acana Regionals

Inspirată de agricultura din zonă (Canada, Alberta), hrana pentru câini urmează tradiția Acana și este făcută cu mai multă carne ca niciodată. Procentul de 70% dintr-o varietate de tipuri de carne (jumătate din ea proaspătă sau crudă) reflectă diversitatea extraordinară a animalelor crescute pe preeriile fertile și fermele cu iarbă din vestul Canadei și a peștelui capturat din Oceanul Pacific precum și din lacurile reci din nord.

Acana Singles

Gama de hrană Acana Singles

O singură sursă de proteine, produse Biologically Appropriate™ pentru câini sensibili. Produsele Acana Singles sunt fabricate din 50% carne de miel din Noua Zeelandă, carne de porc din Yorkshire, rață crescută în aer liber sau sardine din Pacific. Carnea, organele și cartilajele sunt adăugate în proporțiile WholePrey™, asigurându-se că nutrienții sunt administrați câinelui în cantități optime și în forma lor naturală. Acestea pot reduce radical numărul de suplimente sintetice. Fiecare produs conține un singur tip de proteină animală și poate fi utilizat pentru o dietă de eliminare-provocare în cazul suspectării unei alergii la proteine.

Produsele includ o varietate de surse cheie de fibre dietetice: mere Red Delicious pentru carnea de miel, Cucurbita moschata pentru carnea de porc Yorkshire, asplenium, frunze de spanac și frunze de napi pentru sardinele din Pacific. Toate acestea sunt completate de fructe, legume și ierburi, astfel încât gama de produse proteice Acana poate fi o soluție și pentru câinii cu tractul digestiv sensibil.

Acana Classic

Gama de hrană Acana Classics

Trei alimente speciale Acana Classic, cu multă carne (50%), cum ar fi puiul și curcanul crescuți în aer liber de la fermele din preeriile din împrejurimi (Canada, Alberta), peștele prins în Oceanul Pacific sau cărnurile roșii delicioase de la fermele vaste și fertile din Alberta.

Acana Puppy & Junior

Acana Puppy & Junior este o hrana Biologically Appropriate (Apropiat Biologic) din gama Heritage, complet fara cereale.

Compozitie: carne proaspata de pui (16%) faina de carne de pui (13%), faina de carne de curcan (13%), linte rosie intrega, mazare verde intreaga, maruntaie de pui proaspete (ficat, inima, rinichi)(6%), grasime de pui (6%), oua proaspete intregi (4%), cambula proaspata intreaga (4%), faina de hering (3%), ulei de hering (3%), trifoi uscat (2%), linte verde intrega, fasole intrega (2%), mazare galbena intrega, fibre de mazare, cartilaj proaspat de pui (2%), varec brun deshidratat, dovleac intreg proaspat, zucchini intreg proaspat, pastarnac intreg proaspat, varza creata proaspata, spanac proaspat, seminte de mustar proaspat, nap proaspat, morcovi intregi proaspeti, mere proaspete, pere proaspete, ficat de pui si curcan liofilizat, afine intregi proaspete, coacaze intregi proaspete, radacina de cicoare, radacina de turmeric, armurariu, radacina de brusture, lavanda, radacina de nalba mare, macese, aditivi zootehnici: enterococcus faecium.

Aditivi nutritionali: Vitamina A 13.5 KIU / kg, Vitamina D3 1450 IU / kg, Vitamina E 110 IU / kg, Vitamina B1 (tiamina) 5.5 mg / kg, Vitamina B2 (riboflavina) 6.5 mg / kg, Vitamina B3 (niacina) 54 mg / kg, Vitamina B5 (acid Pan.) 19 mg / kg, Vitamina B6 (piridoxina) 2.75 mg / kg, Vitamina B12 0.08 mg / kg, Acid folic 1.5 mg / kg, Colina 2200 mg / kg, Sodiu 0.35%, Clorura 0.51%, Potasiu 0.75%, Magneziu 0.13%, Fier 190g / kg, Zinc 195 mg / kg, Cupru 19 mg / kg, Mangan 13 mg / kg, Iod 2.1 mg / kg, Seleniu 0.6 mg / kg.

Constitueni analitici: Proteina bruta (min.) 33%, Grasimi brute (min.) 20%, Fibra bruta (max.) 5%, Umiditate (max.) 12%, Calciu (min.) 1.5%, Fosfor (min.) 1.1%, Cenusa bruta 7%, Omega-6 (min.) 2.7%, Omega 3 (min.) 1%, DHA (min.) 0.3%, EPA (min.) 0.3%, Glucozamina (min.) 1400 mg / kg, Sulfat de condroitina (min.) 900 mg / kg.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13