Acana Adult Dog

De la 305.9 Lei

Acana Adult Dog, bunătatea naturii direct în castronul blănosului tău! Hrană uscată completă pentru câini de toate rasele, în fiecare etapă a vieții. Acana Adult Dog se caracterizează prin calitatea ridicată a produselor utilizate, care sporesc biodisponibilitatea. Pentru prădători, proteina animală este cea mai valoroasă, de preferință din mai multe surse. Nivelul ridicat de proteină animală și nivelul scăzut de carbohidrați garantează livrarea rapidă a tuturor substanțelor nutritive și a mineralelor. Conținutul ridicat de proteine ​ animale susține regenerarea, precum și construirea masei musculare, scheletului și articulațiilor.
 

Citește descrierea produsului...

Acana

În Canada, echipa de la Acana, care are o istorie de mai bine de 35 de ani, înțelege că organismul câinelui modern este construit într-un mod similar cu cel al lupului sălbatic, motiv pentru care crede că ar trebui să aibă și o hrană asemănătoare.

Lupul cenușiu este strămoșul comun al tuturor câinilor. De-a lungul secolelor, ca urmare a unui proces consacrat, crescătorii au evoluat nenumărate rase, timp în care anatomia lor internă nu s-a schimbat semnificativ. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că cerințele nutriționale ale câinelui modern sunt aproape identice cu cele ale rudelor sale sălbatice.

Acana  Biológiailag Megfelelő  eledel

Bogat în carne și proteine animale

Câinele tău este carnivor, având o nevoie biologică și firească de a se hrăni cu o dietă abundentă în carne. Dinții ascuțiți, maxilarul care se poate mișca doar pe verticală și tractul digestiv scurt sunt modalități eficiente de procesare a cărnii, a proteinelor și grăsimilor acesteia.

Nu se folosesc extracte proteice din mazăre sau cartofi, proteinele din hrana Acana sunt de origine animală (nu vegetală), astfel încât toți aminoacizii esențiali sunt furnizați în cantitatea și având calitatea corespunzătoare.

Proporții naturale

Abordarea „Prada întreagă” WholePrey™ înseamnă că carnea, organele comestibile, oasele și cartilajele sunt utilizate proporțional cu proporțiile animalului de pradă recoltat. Prin urmare, majoritatea nutrienților necesari sunt prezenți în mod natural în Acana, fiind necesari foarte puțini aditivi sintetici (dacă este cazul).

Conținut scăzut de carbohidrați

În dieta naturală a câinelui se găsesc foarte puțini carbohidrați. Experții Acana consideră că aportul excesiv de carbohidrați la câini este, de asemenea, responsabil de obezitate și de creșterea incidenței diabetului. Din acest motiv, nu folosesc în alimentația lor carbohidrați cu absorbție rapidă, cum ar fi porumbul, orezul, tapioca sau cartofii. În schimb, aceștia folosesc ca sursă de carbohidrați o cereală slab glicemică, ovăz divizat. Carbohidrații digerabili din ovăz intră treptat în sânge, astfel încât nivelul de zahăr din sânge nu crește brusc, ci rămâne stabil, reducând riscul de obezitate.

Acana Heritage

Gama de hrană Acana Heritage

Gama de rețete Acana Heritage este formată din produse originale, Biologically Appropriate™, care reprezintă tradiția companiei de a se aproviziona cu ingrediente proaspete de la fermieri, crescători și pescari de încredere din zona din jurul fabricii.

Aceasta înseamnă că hrana pentru câini Acana Heritage este plină de pui crescut în aer liber și ouă întregi, prăjite, provenite de la ferme din preerie, precum și de cambulă capturată din Oceanul Pacific. Ingredientele de origine animală sunt proaspete, iar proporțiile WholePrey™ sunt folosite pentru a asigura toate nevoile nutriționale ale câinelui tău.

Produsele sunt fabricate în "bucătăria" proprie a Acana din Alberta, Canada, încă din 1985. În procesul de producție se folosesc numai ingrediente care îndeplinesc standardul "Ingrediente proaspete adecvate biologic". Produsele Acana Heritage sunt potrivite pentru toate rasele de câini, indiferent de vârstă.

Acana Regionals tápcsalád

Gama de hrană Acana Regionals

Inspirată de agricultura din zonă (Canada, Alberta), hrana pentru câini urmează tradiția Acana și este făcută cu mai multă carne ca niciodată. Procentul de 70% dintr-o varietate de tipuri de carne (jumătate din ea proaspătă sau crudă) reflectă diversitatea extraordinară a animalelor crescute pe preeriile fertile și fermele cu iarbă din vestul Canadei și a peștelui capturat din Oceanul Pacific precum și din lacurile reci din nord.

Acana Singles

Gama de hrană Acana Singles

O singură sursă de proteine, produse Biologically Appropriate™ pentru câini sensibili. Produsele Acana Singles sunt fabricate din 50% carne de miel din Noua Zeelandă, carne de porc din Yorkshire, rață crescută în aer liber sau sardine din Pacific. Carnea, organele și cartilajele sunt adăugate în proporțiile WholePrey™, asigurându-se că nutrienții sunt administrați câinelui în cantități optime și în forma lor naturală. Acestea pot reduce radical numărul de suplimente sintetice. Fiecare produs conține un singur tip de proteină animală și poate fi utilizat pentru o dietă de eliminare-provocare în cazul suspectării unei alergii la proteine.

Produsele includ o varietate de surse cheie de fibre dietetice: mere Red Delicious pentru carnea de miel, Cucurbita moschata pentru carnea de porc Yorkshire, asplenium, frunze de spanac și frunze de napi pentru sardinele din Pacific. Toate acestea sunt completate de fructe, legume și ierburi, astfel încât gama de produse proteice Acana poate fi o soluție și pentru câinii cu tractul digestiv sensibil.

Acana Classic

Gama de hrană Acana Classics

Trei alimente speciale Acana Classic, cu multă carne (50%), cum ar fi puiul și curcanul crescuți în aer liber de la fermele din preeriile din împrejurimi (Canada, Alberta), peștele prins în Oceanul Pacific sau cărnurile roșii delicioase de la fermele vaste și fertile din Alberta.

Acana Adult Dog

Acana Adult Dog - Compoziția are la bază trei ingrediente:

 1. pui free-range, 
 2. ouă de la fermele și
 3. pește sălbatic, prinse în nordul insulei Vancouver. 

Aceasta oferă toate ingredientele necesare pentru menținerea sănătății, stării bune a corpului, asigurarea energiei pentru activitățile zilnice și pentru a se juca.

Conținutul ridicat de proteine ​​din animale susține regenerarea, precum și construirea masei  musculare, scheletului și articulațiilor. Acizii grași nesaturați conținuți în uleiul de hering sunt ușor absorbiți și susțin activitatea inimii și a creierului.

Adaosul de fructe, legume și ierburi îi îmbunătățește gustul și aroma. Mărul, dovleacul, și afinele oferă vitamine naturale si antioxidanți, sprijinind astfel sistemul imunitar.

Cele mai importante caracteristici:

 • Reproduce modul natural de hrănire a câinilor
 • Fără gluten
 • Componente regionale din fermele canadiene
 • 60% carne, inclusiv 1/3 proaspata
 • 30% legume, fructe, extracte de plante
 • Nivel limitat de carbohidrați 30% - lămâia și mazărea sunt un substitut pentru cartofi și cereale
 • Lipsa de cereale, gluten, OMG
 • Vitamine și minerale: vitamina E este un antioxidant natural, iar cei din grupa B îngrijesc pielea și blana
 • În producție nu se utilizează produse congelate sau prelucrate
 • Ficatul liofilizat dă aromă mâncării 
 • Algele marine întăresc corpul și imunitatea acestuia
 • Uleiul de somon îmbunătățește starea pielii și a stratului de blană

Ingrediente: carne proaspătă de pui (11%), carne de pui deshidratată (10%), carne deshidratata de curcan (10%), linte roșie, mazăre verde (9%), fasole (8%), organe proaspete, pui (ficat, inimă, rinichi , 6%), hering deshidratat (5%), grăsime de pui (5%), linte verde (5%), mazăre întreagă galbenă (4%), ouă proaspete întregi (4%), cambula carne proaspătă (4%), hering ulei (3%), lucernă (3%) fibre de mazăre, cartilagii proaspete, pui (2%), alge brune uscate, dovleac proaspăt, butternut, suc de fructe, pastarnac proaspăt întreg, varzp proaspătă, spanac proaspăt, verdeață proaspătă, muștar, napi proaspeți, morcovi întregi proaspeți, mere proaspete Red Delicious, pere Bartlett proaspete, ficat uscat prin congelare, carne de pui, liofilizat ficat, curcan, afine proaspete întregi, afine proaspete întregi, radacina de cicoare, turmeric, armurariu, rădăcină de brusture, flori de lavandă, măceșe

Aditivi: 

 • Zinc
 • Conservant natural: vitamina E
 • Glucozamina: 1200 mg (pentru 1 kg)
 • Condroitina: 900 mg (pentru 1 kg)

Analiză: Proteină brută 29%, uleiuri și grăsimi 17%, fibră brută: 5%, umiditate: 12%, cenușă brută 7% calciu, 1,3% fosfor, 1%, Omega-6 2.6 %, Omega-3: 1%, DHA / EPA: 0,3% / 0,3%

Energie metabolică: 3510 kcal / kg

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13