Beaphar Tooth Gel - Gel de curățat dinții pentru câini și pisici

38.3 Lei

Dinți curați și respirație proaspătă fără a folosi o periuță de dinți! Gelul pentru curățarea dinților Beaphar îndepărtează placa bacteriană și ajută la prevenirea formării tartrului, rezultând o respirație proaspătă fără a folosi o periuță de dinți. Gelul de curățare a dinților Beaphar cu aromă de ficat oferă protecție zilnică pentru dinții câinelui sau a pisicii dvs. Gelul elimină placa bacteriană și ajută la prevenirea formării tartrului, rezultând o respirație proaspătă fără a folosi o periuță de dinți. Gelul pentru curățarea dinților cu aromă de ficat oferă protecție zilnică pentru dinții câinelui sau a pisicii dvs.

Citește descrierea produsului...

Beaphar Tooth Gel Gel curățare dinții pentru câini și pisici

Anumite proteine din alimente și diverse bacterii pot cauza acumularea de placă pe dinții câinilor. Enzimele din Beaphar Tooth Gel de curățare a dinților cu aromă de ficat ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene. Placa aderentă la structura dinților se transformă în timp în tartru prin încorporarea de săruri de calciu. Gelul de curățare a dinților conține ingrediente care ajută la prevenirea formării tartrului prin legarea calciului.

Aplicare: Duza de dozare din cutia preparatului ușurează utilizarea gelului și asigură că animalul dvs. de companie se obișnuiește rapid cu curățarea dinților ca parte a rutinei zilnice de igienă orală. Când utilizați gelul pentru prima dată, îndepărtați folia și așezați dozatorul pe orificiul tubului. Așezați o bandă subțire pe dentiție începând de la dinții din spate. Nu este o problemă dacă o mică parte este omisă, deoarece animalul își folosește limba pentru a asigura o distribuție adecvată a gelului în cavitatea bucală. Numai în scopuri de sănătate sau îngrijire a animalelor!

Ingrediente: apă, glicerol, trifosfat pentasodic, carboxipolimetilenă, pudră de ovule, hidroxid de sodiu, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, pudră de ficat, propilenglicol, clorură de sodiu, subtilizină, glucoză oxidază, citrat de sodiu, fosfat de sodiu, clorură de calciu.

Conținut: 100 g / tub.

CITIȚI ÎNTOTDEAUNA INSTRUCȚIUNILE DE PE AMBALAJUL PRODUSULUI ÎNAINTE DE UTILIZARE!

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13