Beaphar Vermicon Cat Line-on Spot-on

5710 Lei

Vermicon Dog Line-on Spot-on pe bază de dimeticonă este o soluție spray pentru protecția pisicilor împotriva paraziților, care imobilizează puricii, căpușele și alți paraziți, cum ar fi țânțarii, păduchii, acarienii, moliile etc. Mecanismul său precis de acțiune constă în blocarea articulațiilor paraziților, astfel încât, în câteva minute de la contactul cu Vermicon, aceștia sunt imobilizați, nu mai pot ajunge în poziția de a suge sânge și mor, căzând de pe animal. Acest produs nu conține niciun fel de insecticid chimic.

Citește descrierea produsului...

Beaphar Vermicon Cat Line-on Spot-on | Soluție de picurare pentru pisici împotriva paraziților

Vermicon Dog Line-on Spot-on este un produs pe bază de dimeticonă care imobilizează puricii, căpușele și alte insecte și artropode (de exemplu, țânțari, păduchi, acarieni, molii etc.) prin mijloace pur fizice, fără a utiliza insecticide chimice. Dimeticona formează un strat fin pe articulațiile insectelor, al cărui efect, deși nu este un adeziv, poate fi comparat cu cel al capcanelor cu clei: articulațiile puricilor, căpușelor și ale altor insecte sunt imobilizate prin blocarea fizică a articulațiilor. Dimeticona este eficientă în toate etapele de dezvoltare a puricilor.

Principalele proprietăți ale Beaphar Cat Vermicon Line-on Spot-on:

  • Nu conține substanțe chimice, acționează prin mijloace fizice
  • Blochează articulațiile paraziților, astfel încât aceștia devin imobilizați în scurt timp
  • Foarte sigur, ingredientul său principal este utilizat și în preparatele pentru oameni
  • Tratamentul trebuie repetat la fiecare 4 săptămâni sau după fiecare baie
  • Înainte de a începe ieșirile în zone puternic infestate cu căpușe, se recomandă utilizarea suplimentară a spray-ului Vermicon

Mod de utilizare: aplicați conținutul unei pipete direct pe pielea pisicii, în linie dreaptă pe spate, de la gât până la coadă. Repetați tratamentul după 4 săptămâni sau după următoarea îmbăiere. Pentru un efect mai sigur, se recomandă să folosiți mai întâi Vermicon Cat Spray pentru câini.

Avertisment: nu se utilizează pe pisici sub 12 săptămâni! Numai pentru uz extern. A nu se utiliza în caz de leziuni cutanate! A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Evitați contactul cu ochii! În cazul în care produsul ajunge în ochi, clătiți imediat cu multă apă de la robinet. Nu utilizați în timpul sarcinii sau alăptării.

Ingrediente: dimeticonă (CAS Nr. 68937-54-2) 38 g/l, Aloe Vera (CAS Nr. 94349-62-9) 5g/l, Parfum 10g/l

Producător: Beaphar BV, Raalte, Olanda

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13