Beaphar XtraVital - Hrană pentru porcușorii de Guineea cu un plus de vitamina C

27.4 Lei

Beaphar XtraVital este o dietă echilibrată pentru porcușorii de Guineea. Este îmbogățită cu vitamina C suplimentară, cu adaos de bucățele crocante pentru uzura dinților și conține, de asemenea, lucernă extrudată. Porcușorii de Guineea au nevoi nutriționale speciale deoarece, spre deosebire de alte animale cu blană, nu pot produce singuri vitamina C.

Citește descrierea produsului...

Beaphar XtraVital - Hrană pentru porcușorii de Guineea

Beaphar XtraVital este o hrană pentru porcușori de Guineea îmbogățită cu vitamina C suplimentară.

Mineralele acoperite cu proteine asigură o absorbție excelentă a acestor substanțe de către organism. Bucățile crocante adăugate ajută la protejarea dinților animalului dumneavoastră de companie.

Hrana conține lucernă extrudată care furnizează vitamine, minerale, fibre și proteine pentru porcușorii de Guineea.

Ingrediente: lucernă, cereale, mazăre, gumă din semințe de caruba, soia, minerale (nutrient), lupin, fibre alimentare, morcovi.

Compoziție analitică: Proteină brută 6,9%, Fibră brută 10,9%, Grăsime brută 3%, Cenușă brută 5,6%, Umiditate: 11%, Ca 0,72%, Na 0,17%.

Aditivi nutriționali per kg: vitamina A: 30 000 NE, vitamina C: 1400 NE; vitamina D3: 900 UI, vitamina E: 75 mg (50% sub formă de acetat de D-alfa-tocoferil); Cu (sub formă de chelat de cupru amină): 17 mg, oligozaharide de manan (MOS): 80 mg, oligozaharide de frutco (FOS): 57 mg, tinctură de con de perlă 5 mg.

Sfaturi privind hrănirea: porcușorii de Guineea ar trebui hrăniți de două ori pe zi, deoarece acest lucru se potrivește cel mai bine cu obiceiurile naturale de hrănire ale porcușorilor de Guineea. În primele câteva zile, urmăriți consumul de hrană și, dacă este necesar, amestecați o cantitate mică de hrană folosită anterior. Porcușorul de Guineea va mânca aproximativ 40 de grame de XtraVital pe zi. În fiecare zi trebuie să se ofere hrană proaspătă, fân proaspăt și apă potabilă proaspătă.

Conținut: 1 kg.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13